Business & Finance Τρίτη 7/09/2021, 21:30
EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αpple: Στις 14 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση των νέων iPhones

Αpple: Στις 14 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση των νέων iPhones

Στις 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται το μεγάλο γεγονός της Apple, η οποία θα παρουσιάσει τα νέα της iPhones, όπως συνήθως κάνει κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο, οπότε λανσάρει στην αγορά τα νέα μοντέλα της. 

Ο αμερικανικός κολοσσός αναμένεται επίσης να ανακοινώσει και νέα μοντέλα Apple Watch, AirPods και iPads. H παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά, καθώς από την αρχή της πανδημίας το 2020 η εταιρεία πραγματοποιεί online όλες τις εκδηλώσεις της. Οι παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της γίνονται παραδοσιακά κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο, με εξαίρεση πέρυσι, λόγω της νέας έξαρσης της πανδημίας, οπότε παρουσίασε το νέο iPhone 12 τον Οκτώβριο. 

Tα φετινά iPhones είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με αναλυτές, να μοιάζουν με τα περυσινά μοντέλα, αλλά με μια μικρότερη “εγκοπή” στο πάνω μέρος της οθόνης, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα έχουν ριζικές αλλαγές. Αντίθετα, το Apple Watch αναμένεται να αποκτήσει τον πρώτο μεγάλο νέο σχεδιασμό από τότε που κυκλοφόρησε το 2015.

Η παρουσίαση των νέων μοντέλων λαμβάνει χώρα μετά την αύξηση των πωλήσεων της Apple στο τέταρτο τρίμηνο του δημοσιονομικού έτους της. Το γεγονός της παρουσίασης βοηθά επίσης αναλυτές της Wall Street να κάνουν προβλέψεις τις για πωλήσεις κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων στις αγορές της Δύσης, που τυπικά αποτελεί το πιο ισχυρό τρίμηνο για την εταιρεία από πλευράς πωλήσεων. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS