Business & Finance Παρασκευή 3/09/2021, 12:30
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Celestyal Cruises: Γιατί πούλησε το κρουαζιερόπλοιο Experience

Celestyal Cruises: Γιατί πούλησε το κρουαζιερόπλοιο Experience

Στην πώληση του κρουαζιερόπλοιου Experience προχώρησε η Celestyal Cruises, εν μέσω των παρατεταμένων επιπτώσεων της πανδημίας, οι οποίες συνεχίζουν να επηρεάζουν τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της αγοράς.

Η συγκεκριμένη απόφαση, όπως διαβεβαίωσε η εταιρεία, παρέχει ενισχυμένη ρευστότητα, η οποία σε συνδυασμό με το μηδενικό χρέος προς τρίτους δημιουργεί ένα σταθερό οικονομικό υπόβαθρο και διασφαλίζει την επανεκκίνηση των κρουαζιέρων τον Μάρτιο του 2022.

Η Celestyal Cruises, ως εκ τούτου, θα συνεχίσει τη λειτουργία με το Celestyal Crystal και το Celestyal Olympia, στα οποία έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια. 

«Ο επαναπροσδιορισμός της στρατηγικής ανάπτυξης του στόλου της εταιρείας τής επιτρέπει να επικεντρωθεί στην ανάκτηση μιας νέας δυναμικής, αντίστοιχης με αυτή που είχε πριν από την πανδημία, ενώ συγχρόνως θα συνεχίσει να διερευνά ευκαιρίες για την ανανέωση του στόλου της όταν είναι η κατάλληλη στιγμή» διαμήνυσε η Celestyal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι επιβάτες έχουν ήδη προβεί σε κρατήσεις για τις κρουαζιέρες του Experience θα λάβουν σχετική ενημέρωση από την Celestyal Cruises. Οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες θα εκτελεστούν με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal. 

Όσον αφορά το αντίτιμο του deal, μεχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News