Business & Finance Τετάρτη 1/09/2021, 15:52
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Viohalco: Ο Ν. Μαρίου νέος επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης του ομίλου 

Viohalco: Ο Ν. Μαρίου νέος επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης του ομίλου 

Την αλλαγή στη θέση του επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης των εταιρειών της Viohalco, έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η εταιρεία. 
Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 ο κ. Νικόλαος Μαρίου, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κλάδου χάλυβα, αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης των εταιρειών της Viohalco.

Μέσω του νέου του ρόλου, ο κ. Μαρίου θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης των εταιρειών της Viohalco. 

Ο κ. Μαρίου, κατά τη μακρά  θητεία του στη διοίκηση του κλάδου χάλυβα, συνέβαλε σημαντικά στην καθιέρωση της Σιδενόρ ως ηγέτη στην αγορά χάλυβα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Παράλληλα ο κ. Γεώργιος Μίχος, με πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο, θα αντικαταστήσει τον κ. Μαρίου, αναλαμβάνοντας τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του κλάδου χάλυβα. 

Ο κ. Μίχος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος πτυχίου MBA από το Harvard Business School, ενώ έχει περισσότερα από 17 χρόνια ανώτερης διοικητικής εμπειρίας στον Όμιλο Lafarge/ Holcim στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News