Business & Finance Παρασκευή 27/08/2021, 16:56
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Σε ισχύ ο νέος Οργανισμός Προσωπικού

Υπεγράφη η νέα συμφωνία

Alpha Bank: Σε ισχύ ο νέος Οργανισμός Προσωπικού

Σε συμφωνία για τη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασία, με την οποία τίθεται σε ισχύ ο νέος Οργανισμούς Προσωπικού, κατέληξαν η διοίκηση και ο σύλλογος εργαζομένων της Alpha Bank. 

Ο νέος Οργανισμός Προσωπικού, σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης, αποτελεί κομβική παράμετρο στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου της τράπεζας, καθώς και του προγράμματος εταιρικού μετασχηματισμού. Επιδιώκει παράλληλα, την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών προς τους Πελάτες.

Η τροποποίηση του Οργανισμού Προσωπικού συνιστά καίρια και επιβεβλημένη προσαρμογή στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Με τις νέες προβλέψεις του Οργανισμού Προσωπικού, διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή οργανωτική αποτελεσματικότητα και λειτουργία της τράπεζας, o σεβασμός όλων των υφιστάμενων δικαιωμάτων και η εξέλιξη του προσωπικού με βάση τις δεξιότητες και την αξιολόγησή του και όχι με κριτήρια αρχαιότητας.

Η διοίκηση και ο σύλλογος, συμφώνησαν στη μελλοντική διαμόρφωση σύγχρονων και ασφαλέστερων εργασιακών συνθηκών, με πυρήνα την ισότιμη μεταχείριση και την αποφυγή τυχόν διακρίσεων.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News