Business & Finance Πέμπτη 26/08/2021, 13:51
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intertech: Στρατηγική συνεργασία με την Alcatel – Lucent

Intertech: Στρατηγική συνεργασία με την Alcatel – Lucent

Την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Alcatel-Lucent Enterprise, ανακοίνωσε η Intertech SA, συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος επενδύσεων και εταιρικών συμφωνιών.

Η Alcatel αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών και παρόχων λύσεων επικοινωνίας, συνεργασίας, cloud και δικτύωσης, σε παγκόσμιο επίπεδο. Διαθέτει πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, καθώς και περίπου 830.000 πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, οι οποίοι υποστηρίζονται από 3.400 business partners της εταιρείας.

Το portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, λύσεις δικτύωσης όπως switches, WLAN, Management & Security κ.α., ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρηματική συνέχεια (Business Continuity), επικοινωνία μέσω Cloud αλλά και πλατφόρμες επικοινωνιών με τη μορφή υπηρεσίας (CPaaS – Communication Platform as a Service), προϊόντα επικοινωνιών όπως τηλεφωνικές συσκευές, τηλεφωνικά κέντρα και εφαρμογές, καθώς και μία σειρά υπηρεσιών (εκπαίδευσης, τεχνικής υποστήριξης, προσωποποιημένες υπηρεσίες κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Alcatel-Lucent Enterprise διαθέτει σειρά λύσεων και προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για την αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (έως 300 άτομα)

Η νέα συνεργασία είναι αποτέλεσμα του στρατηγικού σχεδιασμού και του επενδυτικού – αναπτυξιακού πλάνου της Intertech, το οποίο υλοποιείται με στόχο τη δημιουργία του κορυφαίου παρόχου λύσεων τηλεφωνικών κέντρων και επικοινωνιών στην Ελλάδα, αλλά και την ανάπτυξη της εταιρείας με τη δημιουργία μίας σειράς νέων «καναλιών» εσόδων.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News