Business & Finance Παρασκευή 4/12/2020, 15:37
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκτός λειτουργίας και πάλι το e-shop της Jumbo

Εκτός λειτουργίας και πάλι το e-shop της Jumbo

Στην αναστολή λειτουργίας του e-shop της προχώρησε σήμερα η διοίκηση της Jumbo, επικαλούμενη τον τεράστιο όγκο παραγγελιών, εν όψει και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

«Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι το e-shop της Jumbo είχε σταματήσει να δέχεται παραγγελίες και στα μέσα Νοεμβρίου, και πάλι λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών.

«Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας» επεσήμανε, παράλληλα, η διοίκηση.

Μέχρι στιγμής, στο μεταξύ, παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς θα ανοίξουν εκ νέου τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας, τα οποία είναι κλειστά από τις αρχές Νοεμβρίου και την επιβολή του δεύτερου lockdown.

Η ανακοίνωση της Jumbo

Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News