Business & Finance Πέμπτη 3/12/2020, 19:25
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έφυγε από κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Oxford Company

Έφυγε από κορωνοϊό ο αντιπρόεδρος της Oxford Company

Έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον κορωνοϊό, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδας (ΣΕΠΕΕ), Χρήστος Τσιόλας, ο οποίος ήταν και αντιπρόεδρος της Oxford Company.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από τον Σύνδεσμο, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος.

«Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο το τελευταίο 24ωρο, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 100 θανάτους, ενώ ο συνολικός αριθμός από το ξέσπασμα της πανδημίας ανέρχεται σε 2.706.  

Η Oxford Company ιδρύθηκε το 1991 με έδρα τον Βόλο, εστιάζοντας στον κλάδο των ρούχων και ειδικότερα, στα πουκάμισα. Σήμερα, διαθέτει ένα δίκτυο 49 καταστημάτων σ’ όλη την Ελλάδα, ενώ απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζόμενους.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρήστου Τσιόλα εξέδωσε και η διοίκηση της εταιρείας, η οποία σήμερα εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. «Αφήνει ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News