Business & Finance Παρασκευή 6/08/2021, 18:59
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αττικές Εκδόσεις: Πώς διαμορφώνεται το δ.σ. μετά την παραίτηση του αντιπροέδρου E. Vigano

Αττικές Εκδόσεις: Πώς διαμορφώνεται το δ.σ. μετά την παραίτηση του αντιπροέδρου E. Vigano

Δεκτή έκανε την παραίτηση του αντιπροέδρου Enrico Vigano το διοικητικό συμβούλιο των Αττικών Εκδόσεων, έπειτα από τη συνεδρίαση που διεξήχθη χθες, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εισηγμένης. 

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το διοικητικό συμβούλιο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του και να συνεχίσει με τη νέα σύνθεση. 

Άλλωστε η θητεία του τωρινού διοικητικού συμβουλίου ολοκληρώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, διάστημα πολύ σύντομο για να αναλάβει έστω και προσωρινά κάποιος/α τα καθήκοντα της θέσης του αντιπροέδρου. 

Αναλυτικότερα: 

«Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά την συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2021, έκανε δεκτή την παραίτηση του κου Enrico Vigano, αντιπροέδρου και εκτελεστικού μέλους και αποφάσισε όπως η διαχείριση και εκπροσώπηση της Εταιρείας συνεχισθεί με τα υπόλοιπα επτά (7) μέλη για το υπόλοιπο της θητείας του διοικητικου συμβουλίου, ήτοι μέχρι τις 10.9.2021, χωρίς δηλαδή να υπάρξει αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, δικαίωμα, που είχε εκ του καταστατικού.

Η ως άνω μεταβολή θα ανακοινωθεί σύμφωνα με το νόμο στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, η οποία έχει ορισθεί για τις 26.08.2021.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα για το υπόλοιπο της διαρκείας της θητείας του, ήτοι μέχρι την 10.09.2021, ως ακολούθως: 

  1. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος του Αλέξανδρου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικός.
  2. Νικόλαος Πανόπουλος του Χρήστου, εκτελεστικό μέλος, Διευθύνων Σύμβουλος.
  3. Carlo Luigi Mandelli, μέλος, μη εκτελεστικό.
  4. Χριστιάνα Tettamanzi του Biagio, μέλος, μη εκτελεστικό.
  5. Alessandro Edoardo Franzosi του Serafino, μέλος, μη εκτελεστικό.
  6. Μαρία Μπαγιώκου του Αθανασίου, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος.
  7. Στέφανος Τρουπάκης του Σπυρίδωνα, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος».

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News