Business & Finance Τρίτη 13/07/2021, 20:51
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Εγκρίθηκε από την Επ. Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο για την ΑΜΚ 

Ελλάκτωρ: Εγκρίθηκε από την Επ. Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο για την ΑΜΚ 

Την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του ενημερωτικού δελτίου αναφορικά με τη διάθεση των 133,92 εκατ. νέων μετοχών από την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, εξασφάλισε ο Ελλάκτωρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 921η/13.7.2021 συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας “ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” σχετικά με τη δημόσια προσφορά έως 133.920.002 νέων μετοχών της, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών».

Στο μεταξύ με ξεχωριστή ανακοίνωση η εισηγμένη έκανε γνωστό ότι από χθες 12 Ιουλίου τη θέση του επικεφαλής στρατηγικής του ομίλου ανέλαβε η κ. Αφροδίτη Αβραμέα.

Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο, έχοντας διατελέσει μέχρι πρόσφατα ανώτερη διευθύντρια του Τομέα Αναδιάρθρωσης Μεγάλων Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας της Intrum Hellas. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, διετέλεσε διευθύντρια στρατηγικής, Task Force-Merchant Banking και Αναδιαρθρώσεων Δανείων Μεγάλων Επιχειρήσεων, στην Τράπεζα Πειραιώς, επικεφαλής Τραπεζικών Σχέσεων στην Marfin Investment Group, επικεφαλής Χρηματοδοτήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων στην Marfin Egnatia Τράπεζα, και στο Τμήμα Ναυτιλιακών Χρηματοδοτήσεων της Λαϊκής Τράπεζας. Η κα Αβραμέα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά από το Harvard University, MBA από το City University of New York, Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και του τίτλου CFA Charterholder.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ε. Μπουλούτας, αναφερόμενος στη νέα επικεφαλής στρατηγικής του ομίλου, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω την κα Α. Αβραμέα στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, σε μία θέση που αναδεικνύει τη δέσμευση του ομίλου να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα αναδιοργάνωσής του και να θέσει τις βάσεις για μια βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη. Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία και οι γνώσεις της θα συντελέσουν στην ομαδική επίτευξη των στόχων αυτών».   

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News