Business & Finance Πέμπτη 24/06/2021, 18:27
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Επόμενος σταθμός το Ηράκλειο Κρήτης

Δραστηριοποιείται σε έξι πόλεις της Ελλάδας

Wolt: Επόμενος σταθμός το Ηράκλειο Κρήτης

Το Ηράκλειο της Κρήτης είναι η επόμενη πόλη, όπου θα δραστηριοποιηθεί η δημοφιλής εφαρμογή online delivery Wolt, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία της υπηρεσίας σε συνεργασία με τοπικά καταστήματα. 

Πρόκειται για την 6η πόλη της Ελλάδας, στην οποία η εταιρεία αναπτύσσει δραστηριότητα, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα και ο Βόλος

Ταυτόχρονα, αποτελεί την πρώτη επέκταση της Wolt εκτός της ηπειρωτικής Ελλάδας. 

«Το Ηράκλειο είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και η ένταξή του στην πλατφόρμα μας ήταν το φυσικό επόμενο βήμα για την ανάπτυξή μας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι για μια ακόμα φορά θα κάνουμε τη διαφορά προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ηρακλείου. Ακόμα και στο κομμάτι του τουρισμού, θεωρούμε ότι θα βοηθήσουμε πολλά τοπικά καταστήματα να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, καθώς πολλοί από τους επισκέπτες είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη Wolt που δραστηριοποιείται σε 22 χώρες». 

Στο μεταξύ, η εφαρμοφή delivery προχωράει με ταχείς ρυθμούς και το σχέδιο προσθήκης νέων κατηγοριών προϊόντων, εμπλουτίζοντας το «καλάθι» των διαθέσιμων παραγγελιών.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News