Business & Finance Τρίτη 8/06/2021, 15:37
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Αλλαγή «φρουράς» στη θέση του Chief Online Officer

Κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις στη William Hill και τη Superbet

ΟΠΑΠ: Αλλαγή «φρουράς» στη θέση του Chief Online Officer

Την αλλαγή στη θέση του Chief Online Officer ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, καθώς τον παραιτηθέντα Πετρ Ματεγιόβσκι, αντικαθιστά ο Τζέιμς Κέργουεν. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το νέο στέλεχος διαθέτει πλούσια εμπειρία, καθώς έχει περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών. 

Παράλληλα ευχαριστεί τον Πετρ Ματεγιόβσκι για τη σημαντική συνεισφορά του στην πρόοδο του ΟΠΑΠ υπό τους ρόλους του ως Chief Marketing Officer, ως Chief Customer Officer και ως Chief Online Officer, στο διάστημα των επτά χρόνων συνεργασίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την τοποθέτηση του James Curwen, ως Chief Online Officer, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Petr Matejovsky.

Έπειτα από επτά (7) χρόνια στην εταιρεία, ο Petr αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του ως Chief Online Officer ολοκληρώνοντας τη θητεία του στον ΟΠΑΠ. Η Εταιρεία εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Petr για τη σημαντική συνεισφορά του στην πρόοδο του ΟΠΑΠ υπό τους ρόλους του ως Chief Marketing Officer, ως Chief Customer Officer και ως Chief Online Officer, και του εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία.

Ο ΟΠΑΠ καλωσορίζει τον James Curwen με το ρόλο του Chief Online Officer. Ο James είναι ένα ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος του κλάδου των τυχερών παιγνίων, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας και επιτευγμάτων στα διαδικτυακά παίγνια, κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις στη William Hill και τη Superbet, καθώς και σε επίγεια καζίνο, με θητεία σε εταιρείες όπως η Ladbrokes. Πέρα από την εξειδίκευσή του, ο James είναι αποδεδειγμένα ένα αναγνωρισμένο ανώτερο στέλεχος, που διαθέτει την ικανότητα να κινητοποιεί και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ανθρώπων, με γνώμονα την άριστη απόδοση με συνέπεια, την τήρηση υψηλότατων προτύπων και την επίτευξη αποτελεσμάτων».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News