Business & Finance Τετάρτη 2/06/2021, 18:04
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Συμμετοχών: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Κ. Λαχανόπουλος

Η εταιρεία προχωράει σε μετασχηματισμό του οικονομικού της τμήματος

Attica Συμμετοχών: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Κ. Λαχανόπουλος

Αλλαγή στην οικονομική ηγεσία της Attica συντελέσθη μετά από σαράντα χρόνια, καθώς ο μέχρι πρότινος επικεφαλής των οικονομικών του ομίλου κ. Νικόλαος Ταπίρης, αποχωρεί διότι συνταξιοδοτείται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τη θέση του θα αναλάβει ο κ. Κωσταντίνος Λαχανόπουλος, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν υπεύθυνος λογιστηρίου στον όμιλο. 

Παράλληλα η εταιρεία προχωράει σε μετασχηματισμό του οικονομικού της τμήματος, με τη δημιουργία της διεύθυνσης χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, επικεφαλής της οποίας τέθηκε ο κ. Ιωσήφ Κουρούπης. 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η Attica Α.Ε. Συμμετοχών (“η Εταιρεία”), γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι ο κ. Νικόλαος Ταπίρης, Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρείας και του Ομίλου αποχώρησε από τη θέση του λόγω συνταξιοδότησης, στις 31 Μαΐου 2021, μετά από 40 χρόνια προσφοράς στον Όμιλο.

Τη θέση του Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών και Λογιστηρίου (Accounting & Control) ανέλαβε από 1ης Ιουνίου 2021 ο κ. Κωσταντίνος Λαχανόπουλος, επί σειρά ετών υπεύθυνος Λογιστηρίου των εταιρειών του Ομίλου. Περαιτέρω, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του Ομίλου αναβαθμίζονται με τη δημιουργία διακριτής Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (Finance) με Διευθυντή τον κ. Ιωσήφ Κουρούπη».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News