Start Ups Δευτέρα 24/05/2021, 14:56
START UPS

Εγκαινιάζονται οι νέες εγκαταστάσεις της Think Silicon στη Μεταμόρφωση

Εγκαινιάζονται οι νέες εγκαταστάσεις της Think Silicon στη Μεταμόρφωση

Tις νέες εγκαταστάσεις της στη Μεταμόρφωση Αττικής, που σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο στην στρατηγική ανάπτυξής της, ετοιμάζεται να εγκαινιάσει η Think Silicon.

Το virtual grand opening έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 στις 5 μ.μ. και σύμφωνα με την εταιρεία, μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Χρίστος Δήμας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Applied Materials Gary Dickerson, καθώς και ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Applied AI Group of Applied Materials Κώστας Μάλλιος.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο χρόνο η Think Silicon έχει μετασχηματιστεί από start-up σε μέλος πολυεθνικής εταιρείας μέσω της ενσωμάτωσής της στoν οργανισμό της Applied Materials και της επένδυσης που ακολούθησε την εξαγορά. Η εταιρεία έχει εμπλουτίσει την γκάμα των επεξεργαστών γραφικών (GPUs) σχεδιάζοντας νέα προϊόντα για την αγορά της Τεχνητής Νοημοσύνης και έχει πετύχει η πελατειακή της βάση να αποτελείται από παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς των ημιαγωγών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των διαδικασιών δημιουργίας ενός τεχνολογικού κόμβου καινοτομίας για την Applied Materials στην Ευρώπη, προσλαμβάνει μηχανικούς από όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News