Business & Finance Πέμπτη 20/05/2021, 18:07
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΑΤ καλεί ΜμΕ: Online οδηγός για business plan (βίντεο)

ΕΑΤ καλεί ΜμΕ: Online οδηγός για business plan (βίντεο)

Με έναν διαφορετικό τρόπο επιχειρεί να βοηθήσει τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, προσφέροντας μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της μια σειρά από σύντομα και χρήσιμα ψηφιακά μαθήματα. 

Στον πρώτο κύκλο αυτής της σειράς παρουσιάζεται η σύνταξη ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου (business plan), που στη συνέχεια θα μπορεί να αξιοποιηθεί για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης από τα προγράμματα της τράπεζας.

Στο πλαίσιο του Συμβουλευτικού της ρόλου, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, προσφέρει με απλά και κατανοητά βήματα, έναν σύντομο on line οδηγό ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να συντάξει το δικό του επιχειρηματικό σχέδιο, να το αξιολογήσει και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της υλοποίησής του. 

Στόχος είναι η παράθεση όλων των βασικών πληροφοριών και εννοιών για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να προχωρήσει στη δημιουργία της δικής του επιχείρησης ή απλώς θέλει να αυξήσει και να βελτιώσει την υφιστάμενη επιχείρηση ή που απλά  επιθυμεί να αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια να στηρίξει χρηματοδοτικά και συμβουλευτικά, την ελληνική επιχειρηματικότητα, σε όλα τα στάδια της εξέλιξης της, με πληροφορίες προστιθέμενης αξίας που βελτιώνουν θεαματικά τον επενδυτικό ορίζοντα κάθε μικρομεσαίου επιχειρηματία ή ελεύθερου επαγγελματία.

Στην ιστοσελίδα της τράπεζας είναι διαθέσιμος ο πρώτος κύκλος on line μαθημάτων για τη σύνταξη ενός άρτιου και αποτελεσματικού business plan.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News