Business & Finance Δευτέρα 10/05/2021, 16:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Skroutz: Ετοιμάζει νέα συνδρομητική υπηρεσία

Πρόκειται για την υπηρεσία Skroutz Plus

Skroutz: Ετοιμάζει νέα συνδρομητική υπηρεσία

Την νέα συνδρομητική υπηρεσία Skroutz Plus, που λειτουργεί, σήμερα, σε πιλοτική φάση, πρόκειται να λανσάρει η Skroutz. Το νέο αυτό προϊόν της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτρέπει έναντι ετήσιας συνδρομής της τάξεως των 17 ευρώ την δωρεάν παραλαβή των εμπορευμάτων μέσω της Skroutz.gr Προϋπόθεση βέβαια, είναι η παραγγελία να είναι αξίας άνω των 20 ευρώ και το βάρος να μην ξεπερνάει τα 20 κιλά.

Η νέα αυτή υπηρεσία, που είναι προσαρμοσμένη στην μεγάλη στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο, εκτιμάται ότι θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες.

Σημειώνεται ότι η ακαθάριστη αξία των εμπορευμάτων που πωλούνται μέσω του Skroutz.gr στην πανδημία εκτοξεύτηκε κοντά στο 1 δισ. ευρώ, καθώς η τεράστια στροφή των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο ανεβάζει τους ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας στο 70-80% και την οδηγεί να διπλασιάσει, σχεδόν, το προσωπικό της.

Tο Skroutz.gr, που αποτελείται από 6.000 καταστήματα και διαθέτει 10 εκατομμύρια προϊόντα στην πλατφόρμα του, είναι το τέταρτο σε επισκεψιμότητα site στην Ελλάδα (μετά το Google, το Facebook και το YouTube).

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News