Business & Finance Τετάρτη 21/04/2021, 21:06
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Διανομή μερίσματος 0,01 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ετήσια τακτική Γ.Σ.

Trastor: Διανομή μερίσματος 0,01 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ετήσια τακτική Γ.Σ.

Τη διανομή μερίσματος ποσού 0,01 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2020 ενέκρινε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Trastor, η οποία συνήλθε σήμερα.

Από την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2020 (ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα). 

Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (“Σ.Α.Τ.”) που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία» κατά την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 (Record Date). 

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίζεται η Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021. 

Η καταβολή του μερίσματος, θα πραγματοποιηθεί από την πληρώτρια Τράπεζα «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» μέσω των χειριστών των λογαριασμών αξιών στο Σ.Α.Τ.

Επίσης, οι μέτοχοι ενέκριναν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 36.645,50 ευρώ μέσω ισόποσης κεφαλαιοποίησης του διανεμητού αποθεματικού της Εταιρείας υπό τον τίτλο Αποθεματικό προγραμμάτων παροχής κινήτρων και την έκδοση 73.291 νέων, κοινών, ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ η καθεμία, προκειμένου να διατεθούν δωρεάν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας. Η κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού αυτού θα πραγματοποιηθεί εντός τεσσάρων μηνών από την καταχώρηση της απόφασης της Γ.Σ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News