Business & Finance Τετάρτη 7/04/2021, 10:33
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Ναυτεμπορική»: Ανοίγουν σήμερα οι προσφορές για την ιστορική εφημερίδα

«Ναυτεμπορική»: Ανοίγουν σήμερα οι προσφορές για την ιστορική εφημερίδα

Περιθώριο έως τις 11:00 σήμερα, Τετάρτη, έχουν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να καταθέσουν προσφορές για τα περουσιακά στοιχεία του ομίλου. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει εντός της ημέρας, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των απαιτούμενων δικαιολογητικών. 

Τα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου της Ναυτεμπορικής έχουν «σπάσει» στα τρία και έτσι διενεργούνται τρεις ανεξάρτητοι δημόσιοι διαγωνισμοί.

Ο πρώτος αφορά τα ακίνητα του ομίλου, ο δεύτερος τους τίτλους της ιστορικής εφημερίδας και των ιστοσελίδων της (naftemporiki.gr και clickatllife.gr), το αρχείο της εφημερίδας και το πιεστήριο στο Κορωπί. Ο τρίτος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για τη θυγατρική Pestaola Media.

Κάθε δεσμευτική προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται επί ποινή ακυρότητάς της, από Εγγυητική Επιστολή ισόποση (τουλάχιστον) με το προσφερόμενο τίμημα, νομίμως λειτουργούντος:

α) πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος, στην Ελλάδα ή,
β) πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος, σε κράτος μέλος της Ε.Ε. ή,
γ) πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος με έδρα σε χώρα μέλος του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (O.E.C.D), ισχύος μέχρι την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ναυτεμπορική βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης από τον Σεπτέμβριο.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News