Business & Finance Τρίτη 6/04/2021, 14:26
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οργανωτικές αλλαγές στην Kleemann

Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου

Οργανωτικές αλλαγές στην Kleemann

Σε σειρά οργανωτικών αλλαγών προχωράει από 1η Ιουνίου του 2021 η Κleemann, θέτοντας ως στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της διοίκησης του Ομίλου. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ασβεστά, μέχρι σήμερα Group HR & Administration Director, αναλαμβάνει γενική διευθύντρια της Kleemann China.

«Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή της εταιρείας στην κρίσιμη αγορά της νοτιοανατολικής Ασίας, η οποία θα ενισχύσει την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Διεύθυνση HR & Administration ενοποιείται με τη Διεύθυνση Coaching με επικεφαλής την Κατερίνα Κουκούντζου, η οποία θα κληθεί να αξιοποιήσει την εμπειρία που απέκτησε ως Διευθύντρια Coaching τα τελευταία 10 χρόνια.

«Είμαστε σίγουροι ότι οι αλλαγές αυτές θα ενισχύσουν τις εν λόγω λειτουργίες και θα συντελέσουν σημαντικά στην υλοποίηση της στρατηγικής του ομίλου. Ευχόμαστε στις συναδέλφους μας καλή επιτυχία στο νέο τους ρόλο» δήλωσε ο διευθυντής του Ομίλου Kleemann, Γιάννης Σανιδιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι η Kleemann, η οποία ιδρύθηκε το 1983 στο Κιλκίς, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στη διεθνή αγορά, διαθέτοντας δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 100 χώρες.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News