Business & Finance Κυριακή 4/04/2021, 10:12
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

British American Tobacco: Εξαιρετικά σημαντική η αγορά της Ελλάδας

British American Tobacco: Εξαιρετικά σημαντική η αγορά της Ελλάδας

Tην πεποίθησή της ότι το περιβάλλον της Ελλάδας αλλάζει γρήγορα και γίνεται πιο φιλικό για επενδύσεις, εκφράζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η Ρομπέρτα Παλατσέτι, πρόεδρος της British American Tobacco για τη Νότια Ευρώπη.

«Παρότι η υγειονομική κρίση δεν έχει ακόμα τελειώσει, παρατηρούμε ότι με σύστημα και μεθοδικότητα διαμορφώνεται ένα περιβάλλον φιλικό για επενδύσεις που συμβάλλει στην ανάπτυξη» υπογραμμίζει η κυρία Παλατσέτι και συμπληρώνει ότι «σήμερα είναι περισσότερο σημαντικό από ποτέ για τον ιδιωτικό τομέα, να αποτελέσει μέρος αυτής της κοινής προσπάθειας για την δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους».

Η κυρία Παλατσέτι εκφράζει την εμπιστοσύνη της στις ικανότητες και δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της Ελλάδας και τονίζει ότι αυτό ακριβώς επιθυμεί η British American Tobacco να σηματοδοτήσει με την πρόσφατη απόφαση για υλοποίηση περαιτέρω επενδύσεων. Πρόκειται για μια χώρα, που όπως υποστηρίζει η ίδια, δείχνει καθημερινά ότι «εκτός από το ταλέντο των ανθρώπων της, έχει ως προτεραιότητα την τεχνολογία και τις σημαντικές δυνατότητες επενδύσεων που φέρνει».

Αναφερόμενη στις νέες επενδύσεις που είναι έτοιμη να υλοποιήσει η BAT στην Ελλάδα η κυρία Παλατσέτι επισημαίνει ότι η χώρα αποτελεί εξαιρετικά σημαντική αγορά για την British American Tobacco. «Η Ελλάδα έχει ενταχθεί στις πιο σημαντικές αγορές διεθνώς στις οποίες επενδύουμε σε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία, και πιο συγκεκριμένα στο θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo και στο προϊόν ατμίσματος Vuse» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως εξηγεί, το νέο επενδυτικό πλάνο σηματοδοτεί τη συνέχεια της σημαντικής συμβολής της εταιρείας στην Ελλάδα και στην ελληνική οικονομία, μια συμβολή που έχει υπάρξει πολυεπίπεδη. Το πλάνο της εταιρείας με άξονα την υψηλή τεχνολογία έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται και, παρά την κρίση με την πανδημία, περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα αναδεικνύει την Ελλάδα σε διεθνές περιφερειακό και διαμετακομιστικό κέντρο, προσφέροντας ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων γύρω από την τεχνολογία, την καινοτομία και την επιστήμη για τους ενήλικους καταναλωτές, τους εργαζόμενος της εταιρείας, καθώς και το λιανεμπόριο.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News