Business & Finance Δευτέρα 15/02/2021, 19:08
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κέκροψ

Σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κέκροψ

Το νέο δ. σ. της Κέκροψ, εξέλεξε σήμερα Δευτέρα η γενική συνέλευση των μετόχων, η θητεία του οποίου θα είναι τετραετής. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Δημήτρης Κλώνης ο οποίος και θα είναι μέλος με εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η εταιρεία με την επωνυμία “Ξενοδοχειακαί – Τουριστικαί – Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.”, ανακοινώνει ότι, το νέο οκταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας που εκλέχτηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 15.02.2021 συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα, ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτριος Κλώνης του Χρήστου εκτελεστικό Μέλος.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτριος Αντωνάκος του Γεωργίου εκτελεστικό Μέλος.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στυλιανός Αλεξόπουλος, του Λάμπρου μη εκτελεστικό Μέλος.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Πέτρος Σουρέτης του Κωνσταντίνου εκτελεστικό Μέλος.

ΜΕΛΗ:

Ιωάννης Σχοινάς, του Νικολάου, εκτελεστικό Μέλος.
Ηλιάνα Κυρτάτα του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος.
Αγγελής Παππάς του Κωνσταντίνου ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος.
Ευγενία Μπιτσάνη του Νικολάου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας είναι τετραετής δηλ. έως την 15.02.2025, η οποία παρατείνεται μετά τη λήξη της και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να υπερβεί την εξαετία». 

Σε ξεχωριστή δημοσίευση η εισηγμένη ανακοίνωσε τη σύσταση της νέας Επιτροπής Ελέγχου και της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων. 

«Η εταιρεία με την επωνυμία “Ξενοδοχειακαί – Τουριστικαί – Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.”, ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του την 15.02.2021, όρισε ως Μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, τους κ.κ.: Ηλιάνα Κυρτάτα του Ιωάννη, Αγγελή Παππά του Κωνσταντίνου και Ευγενία Μπιτσάνη του Νικολάου, ανεξάρτητα μη εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Περαιτέρω, όρισε ως μέλη της Επιτροπής Αμοιβών & Υποψηφιοτήτων τους κ.κ.: Ηλιάνα Κυρτάτα του Ιωάννη, Αγγελή Παππά του Κωνσταντίνου και Ευγενία Μπιτσάνη του Νικολάου, ανεξάρτητα μη εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου». 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News