Business & Finance Δευτέρα 8/02/2021, 20:20
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ιntralot: Πώληση της συμμετοχής της 20% στην Intralot de Peru αντί 21 εκατ. δολαρίων 

Ιntralot: Πώληση της συμμετοχής της 20% στην Intralot de Peru αντί 21 εκατ. δολαρίων 

Σε συμφωνία για την πώληση του 20% της συμμετοχής της στη συγγενική εταιρεία Intralot de Peru ήρθε η Intralot με τον όμιλο Nexus στο Περού, μια συμφωνία το τίμημα της οποίας ανήλθε στα 21 εκατ. δολάρια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η ελληνική εταιρεία επέκτεινε κατά τρία χρόνια, έως το 2024, το συμβόλαιο για την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας και υποστήριξης στην Intralot de Peru.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η INTRALOT ανακοινώνει δεσμευτική συμφωνία με τον Όμιλο Nexus στο Περού για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της 20% στην Intralot de Peru SA, η οποία είναι συγγενής εταιρεία του Ομίλου που ενοποιείται με τη μέθοδο της Καθαρής Θέσης, έναντι τιμήματος 21 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ σε μετρητά. Επιπλέον, η Εταιρία υπέγραψε επέκταση για τρία χρόνια του ισχύοντος συμβολαίου της με την Intralot de Peru SA μέχρι το 2024 για να συνεχίσει την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας και υποστήριξης.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε τυπικές προϋποθέσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές. Η Εταιρία θα επανέλθει με περαιτέρω ανακοινώσεις, όπως απαιτείται από το ρυθμιστικό πλαίσιο, σχετικά με την οριστική μεταβίβαση των μετοχών και την εκτιμώμενη χρονική στιγμή είσπραξης του τιμήματος».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News