Business & Finance Δευτέρα 1/02/2021, 16:10
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Click inside στα καταστήματα Αττικής, Χαλκίδας, Πάτρας

Jumbo: Click inside στα καταστήματα Αττικής, Χαλκίδας, Πάτρας

Αλλαγή πλεύσης από την Jumbo. Η εταιρεία αποφάσισε να λειτουργήσουν με την μέθοδο του click inside, η οποία επιτρέπει την αγορά εντός καταστήματος ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, τα καταστήματά της σε Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα. Σημειώνεται ότι η αλυσίδα διαθέτει και ΚΑΔ για την πώληση ρουχισμού, γεγονός το οποίο της επιτρέπει να λειτουργεί με τη συγκεκριμένη μέθοδο και όχι με click away, όπως ισχύει στα υπόλοιπα καταστήματα παιχνιδιών.

Αρχικά η Jumbo είχε ανακοινώσει ότι τα 26 καταστήματα των συγκεκριμένων περιοχών θα λειτουργούν με ραντεβού, αλλά την Κυριακή γνωστοποίησε ότι θα τα κρατήσει κλειστά αποφεύγοντας να αξιοποιήσει την μέθοδο του click inside ή του click away. Ωστόσο σήμερα το πρωί υπήρξαν δεύτερες σκέψεις και τελικά η απόφαση ανετράπη. Σημειώνεται ότι κανονικά λειτουργεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας το οποίο τον Νοέμβριο, αλλά και πριν από τα Χριστούγεννα είχε κλείσει για αρκετές εβδομάδες. 

Να θυμίσουμε ότι με click inside θα λειτουργήσει και η αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης H&M. Από την άλλη μόνο με τη μέθοδο του click away θα λειτουργήσει τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές ο όμιλος Inditex (καταστήματα Zara, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho). 

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News