Business & Finance Δευτέρα 18/01/2021, 16:17
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ISO Plus: Αναδιοργάνωση μετά από μια χρονιά ανάπτυξης 

ISO Plus: Αναδιοργάνωση μετά από μια χρονιά ανάπτυξης 

Το 2020 ήταν μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για την ISO Plus, καθώς πέραν ότι την ολοκλήρωσε με ενίσχυση 18% του κύκλου εργασιών της και βελτίωση της κερδοφορίας της, οι εταιρείες Solgar, myelements και Mustela, βελτίωσαν σημαντικά τα μερίδια αγοράς.

Παρά τις δυσκολίες στην αγορά λόγω της πανδημίας, στόχος της ISO Plus είναι να συνεχίσει να επενδύει, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κλάδο. Κατανοώντας την ανάγκη για γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις η εταιρεία προχωράει σε συνολική αναδιοργάνωση με στόχο τη δημιουργία μίας πιο κάθετης και ευέλικτης δομής.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Γενική Διεύθυνση Ελλάδος αναλαμβάνει η Ηρώ Κουμάκη, ενώ δίνει τα ηνία της θέσης της Εμπορικής Διεύθυνσης την οποία κατείχε έως πρότινος στον Θάνο Τσαβαλιά. Τη νέα θέση του Group Brand Director αναλαμβάνει ο Μάριος Μαυρής, ενώ στη θέση του CFO ISO Plus Group αναβαθμίζεται ο Αντώνης Κώτσουγλου.

Κυρίαρχη στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι και η ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας. Έτσι, ο Αλέξανδρος Σκούρτης αναβαθμίζεται στη θέση του CEO East Countries, με χώρες ευθύνης τις Βουλγαρία, Ρουμανία & Βόρεια Μακεδονία.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, ο κ. Γιώργος Κωτσιόπουλος, προέδρος της ISO Plus, δήλωσε για την επόμενη τριετία: «Βλέπουμε μπροστά μας ένα ευμετάβλητο περιβάλλον στο οποίο πραγματοποιούνται διαρκείς αλλαγές με ταχύτατους ρυθμούς. Στόχος μας με τη νέα αυτή δομή είναι να θωρακίσουμε την εταιρεία μας, να εξασφαλίσουμε την μακροβιότητα και την στρατηγική της ανάπτυξη, αλλά και να επιδείξουμε ευελιξία και γρήγορη προσαρμογή στις ταχύτατες αυτές αλλαγές».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News