Business & Finance Τετάρτη 13/09/2023, 11:31
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Hugo Boss νοίκιασε την παλιά μπουτίκ του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι

Η Hugo Boss νοίκιασε την παλιά μπουτίκ του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι

Συμφωνία για τη μίσθωση ακινήτου 805 τ.μ. επί της οδού Βουκουρεστίου 33 στην Hugo Boss έκλεισε η Invivo. Παλαιότερα, το ακίνητο χρησίμευε ως η κεντρική μπουτίκ μόδας του σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Invivo Capital Greece, η οποία διαθέτει παρουσία στο ελληνικό real estate και εξειδίκευση στον commercial και hospitality κλάδο, η μακροχρόνια περίοδος μίσθωσης, η οποία συμφωνήθηκε με ελκυστικά ενοίκια της αγοράς, αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Το ποσοστό κενών χώρων του ακινήτου θα μειωθεί από το 100% κατά τη στιγμή της εξαγοράς σε πλήρη πληρότητα μέσω αυτής της συμφωνίας. Στην εν λόγω συναλλαγή, Real estate advisor της Invivo, ήταν η Cushman & Wakefield, εκπροσωπούμενη από την κα Ιωάννα Παλυβού.

«Αφού αποκτήσαμε το κενό ακίνητο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή συμφωνία μίσθωσης με την Hugo Boss. Είμαστε υπερήφανοι που εξασφαλίσαμε έναν ενοικιαστή που θα επαναφέρει το εμβληματικό ακίνητο στην προβολή που πραγματικά του αξίζει», δήλωσε ο Σταύρος Ευφραιμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Invivo.

Η Hugo Boss νοίκιασε την παλιά μπουτίκ του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι-1

Το τριώροφο νεοκλασικό ακίνητο λιανικής πώλησης, που βρίσκεται στην περίφημη οδό Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι της Αθήνας, προσφέρει εμβαδόν 805 τ.μ. εμπορικών χώρων. Η περιοχή του Κολωνακίου είναι γνωστή ως μία από τις πιο κοσμοπολίτικες εμπορικές περιοχές της Αθήνας, που χαρακτηρίζεται από νεοκλασικά και διατηρητέα κτίρια, τα οποία στεγάζουν καταστήματα πολυτελών εμπορικών σημάτων ένδυσης, γνωστά εστιατόρια και καφετέριες. 

Όπως σημειώνει η Invivo, η ισχυρή οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας έχει καταστήσει τη χώρα ως μια εξαιρετικά ελκυστική αγορά για τους διεθνείς επενδυτές. «Με εντυπωσιακές προοπτικές ανάπτυξης και ένα σταθερά βελτιούμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η Ελλάδα προσελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον εταιρειών από όλο τον κόσμο. Η πρόσφατη συμφωνία ενοικίασης μεταξύ της Invivo και της γερμανικής εταιρείας μόδας Hugo Boss στην Αθήνα αναδεικνύει την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Invivo, με έδρα την Αθήνα, είναι το οικογενειακό γραφείο του Σταύρου Ευφραιμίδη, το οποίο ειδικεύεται στην αγορά ακινήτων και στον ξενοδοχειακό κλάδο σε όλη την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ελβετία. Κάτω από την ομπρέλα της Invivo, ο Σταύρος Ευφραιμίδης έχει ιδρύσει τον νεοσύστατο όμιλο εταιρειών Oniro Hotels Group S.A. (Oniro), η οποία διαθέτει σήμερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας και σε τρεις τουριστικούς νησιωτικούς προορισμούς πρώτης γραμμής.

O Ελληνογερμανός επιχειρηματίας, Σταύρος Εφραιμίδης, με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στον γερμανικό κλάδο ακινήτων, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος εισηγμένων εταιρειών ακινήτων για περισσότερα από 10 χρόνια, πάντα με σημαντική δέσμευση δικών του κεφαλαίων. Το 2018, ίδρυσε και ξεκίνησε την εταιρεία εμπορικών ακινήτων Godewind Immobilien AG, η οποία έγινε η IPO με τις καλύτερες επιδόσεις στην ηπειρωτική Ευρώπη σε blind pool. Με τη Godewind, δημιούργησε ένα χαρτοφυλάκιο αμιγώς γραφείων από το μηδέν σε 1,1 δισ. ευρώ μέσα σε 20 μήνες. Στις αρχές του 2020, πούλησε την εταιρεία κερδοφόρα σε έναν γαλλικό όμιλο ακινήτων.

Διαβάστε επίσης: 

Αυξημένες οι νέες μισθώσεις καταστημάτων – Ποια brands επεκτείνονται

Μεγάλη ζήτηση για ακίνητα υψηλών προδιαγραφών από Έλληνες και ξένους

Έκρηξη νέων εμπορικών μισθώσεων – Μεγάλη ζήτηση για γραφεία, καταστήματα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News