Business & Finance Τετάρτη 13/01/2021, 17:55
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Παραίτηση μέλους του δ.σ. χωρίς αντικατάστασή του

ΟΤΕ: Παραίτηση μέλους του δ.σ. χωρίς αντικατάστασή του

Την παραίτηση του μη εκτελεστικού μέλους του δ.σ του ΟΤΕ κ. Σρινιβασάν Γκοπαλάν Srinivasan , έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο οργανισμός, χωρίς η εταιρεία να προχωράει σε αντικατάστασή του. Ο κ. Γκοπαλάν εκτός από μέλος του δ.σ., ήταν επίσης μέλος της επιτροπής Αμοιβών & Ανθρωπίνου Δυναμικού και της επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων μελών του δ.σ. με την κ. Ντομινίκ Λερουά να τον αντικαθιστά άμεσα στις δύο επιτροπές. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. (“ΟΤΕ Α.Ε.” ή “Εταιρεία”) ανακοινώνει ότι o κ. Srinivasan Gopalan, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και μέλος της Επιτροπής Αμοιβών & Ανθρωπίνου Δυναμικού και της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων μελών του Δ.Σ. υπέβαλε την παραίτησή του με ισχύ από 11-01-2021. Κατόπιν τούτου, η διαχείριση και εκπροσώπηση της Εταιρείας θα συνεχισθεί από τα εναπομείναντα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς επί του παρόντος αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους. Επισημαίνεται ότι στις δύο ανωτέρω επιτροπές του Δ.Σ. το παραιτηθέν μέλος αντικαθίσταται από την κα. Dominique Leroy, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Η ανακοίνωση εκδίδεται ως Ρυθμιζόμενη Πληροφορία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 [άρθρο 3, παρ. 1 (ιστ), και άρθρο 21] και του Κανονισμού 596/2014 (άρθρο 19) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την κατάχρηση της αγοράς».

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News