Business & Finance Σάββατο 9/01/2021, 21:49
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

CES: Τα νέα «καυτά» προϊόντα της τεχνολογίας

CES: Τα νέα «καυτά» προϊόντα της τεχνολογίας

Aπολυμαντικά «εργαλεία», εξοπλισμός γυμναστικής επόμενης γενιάς και ρομπότ που θα μας βοηθούν να μαγειρεύουμε.

Αυτά είναι ένα πολύ μικρό δείγμα των νέων προϊόντων που θα παρουσιαστούν στo Consumer Electronics Show (CES), στην ετήσια έκθεση του Λας Βέγκας που ανοίγει τις πύλες τη Δευτέρα και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. Η διαφορά είναι ότι για πρώτη φορά στην 54χρονη ιστορία της, η έκθεση θα γίνει online, λόγω του κορωνοϊού. 

Τα πιο «καυτά» προϊόντα για μία ακόμη φορά θα είναι τα συστήματα αυτοματισμού σπιτιού, ο εξοπλισμός υγείας και τα 5G. Ομως, πολλές εταιρείες θα σπεύσουν να παρουσιάσουν και προϊόντα που έχουν να κάνουν με την πανδημία.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν περίπου 1.800 επιχειρήσεις από ολόκληρο τον κόσμο, αριθμός πολύ μικρότερος από τις 4.000 πέρυσι. Ωστόσο, η online οργάνωσή της θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε επιχειρήσεις από χώρες που δεν είχαν συμμετάσχει στο παρελθόν.

Το 5G θα έχει και εφέτος τον πρώτο λόγο. Επίσης, σημαντική παρουσία θα έχει ο εξοπλισμός υγείας, γυμναστικής και η φορετή τεχνολογία, προϊόντα που αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία στη φετινή έκθεση λόγω του κορωνοϊού και τις νέες ανάγκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Επίσης, σημαντικό μέρος της έκθεσης θα έχει η ψηφιακή τεχνολογία και το «έξυπνο» σπίτι. Τέλος, η Samsung θα χρησιμοποιήσει την τελευταία ημέρα της έκθεσης για να παρουσιάσει το νέο έξυπνο κινητό της Galaxy S21.
moneyreview με πληροφορίες από CNNMoney.com 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News