Business & Finance Τετάρτη 10/05/2023, 17:17
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fourlis: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Δημήτρης Βαλαχής

Fourlis: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Δημήτρης Βαλαχής

Τα καθήκοντα του διευθύνοντα συμβούλου της Fourlis αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαλαχής στη θέση του Απόστολου Πεταλά, ο οποίος διατελούσε CEO του ομίλου επί 17 χρόνια. Οι διοικητικές αλλαγές ισχύουν από την Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023, όπως ανέφερε ο όμιλος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ομίλου, ο Δημήτρης Βαλαχής έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος επί σειρά ετών σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Fourlis: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Δημήτρης Βαλαχής-1
Ο κ. Δημήτρης Βαλαχής / Φωτ. Linkedin 

«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στον Όμιλό μας σε μία περίοδο γεμάτη προοπτικές δημιουργίας στις υπάρχουσες αλλά και σε νέες δραστηριότητες. Είμαστε βέβαιοι ότι με την εμπειρία του θα συνεισφέρει καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Απόστολος Πεταλάς μετά από 17 χρόνια στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, αποφάσισε να ολοκληρώσει την επαγγελματική του πορεία ως διευθυντικό στέλεχος. Θα συνεχίσει στην Fourlis ως Σύμβουλος Διοίκησης για την ολοκλήρωση σημαντικών υπό εξέλιξη projects.

«Ευχαριστούμε τον Απόστολο για το σημαντικό του έργο σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τις επιχειρήσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News