ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Shopflix: Συνεχίζει το επενδυτικό πλάνο με νέα mobile εφαρμογή 

Shopflix: Συνεχίζει το επενδυτικό πλάνο με νέα mobile εφαρμογή 

Σε πλήρη υλοποίηση βρίσκεται το επενδυτικό πλάνο του Shopflix. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η λειτουργία της νέας εφαρμογής για κινητά Android και iOS, ενώ όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Καλογεράκης, στο MR το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι η λειτουργία της νέας ψηφιακής πλατφόρμας, μέσα στο καλοκαίρι. 

«Κλείσαμε πρόσφατα τον ένα χρόνο λειτουργίας, κάναμε την αρχή και πλέον μπαίνουμε στη φάση της ανάπτυξης υλοποιώντας ένα πλάνο επενδύσεων άνω των 10 εκατ. ευρώ», είπε ο κ. Καλογεράκης, μιλώντας στο MR, στο περιθώριο του Φόρουμ των Δελφών. 

Η δεύτερη φάση του επενδυτικού πλάνου έχει δύο σημαντικά ορόσημα. Το πρώτο είναι η λειτουργία της νέας mobile εφαρμογής, που αναμένεται να προσφέρει νέες δυνατότητες αλλά και να ενισχύσει το loyalty των πελατών. Σύμφωνα με τον κ. Καλογεράκη, οχτώ στους δέκα πελάτες αγοράζουν από το κινητό τους. Μέσω της νέας εφαρμογής οι χρήστες θα μπορούν να έχουν προσωποιημένο περιεχόμενο με προτάσεις και προσφορές σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις τους, να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με την πορεία των τιμών, προϊόντων που τους ενδιαφέρουν. Το επόμενο μεγάλο ορόσημο είναι η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που αναμένεται στα τέλη του καλοκαιριού με νέες υπηρεσίες. 

Το προηγούμενο διάστημα η εταιρεία επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη του δικτύου μέσω της Courier Center, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να μεταφέρει γρήγορα και με συνέπεια τα προϊόντα που αγοράζουν οι καταναλωτές. «Είναι εξαιρετικό σημαντικό για εμάς να παραδίδουμε με συνέπεια, την ώρα που υποσχόμαστε, τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα», σημείωσε ο επικεφαλής του Shopflix προσθέτοντας πως από τις έρευνες που έχουν τρέξει το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών της Courier Center είναι ιδιαίτερα υψηλό. 

Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε την λειτουργία 600 σημείων παράδοσης και παραλαβής προϊόντων. Πρόκειται για καταστήματα με διευρυμένο ωράριο (πρακτορεία ΟΠΑΠ, μίνι μάρκετ κλπ), στα οποία οι πελάτες μπορούν να παραλαμβάνουν αλλά και να επιστρέφουν την παραγγελία τους. Ακόμη, ξεκίνησε την υπηρεσία «Shopflix με τη μία», δηλαδή την παράδοση των προϊόντων από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα με μία μόνο αποστολή. 

Στα σκαριά βρίσκεται και η παροχή μίας νέας υπηρεσίας, η οποία θα έχει έντονο «πράσινο» αποτύπωμα. Οι πελάτες θα ενημερώνονται για όλη την «πορεία» του προϊόντος που αγοράζουν, από την κατασκευή του έως και τη μεταφορά, και θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ένα σχετικό ποσό για περιβαλλοντικούς λόγους, σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Shopflix: Νέα πλατφόρμα και υπηρεσίες με στόχο την πρωτιά στo e-commerce

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News