Business & Finance Τετάρτη 22/03/2023, 10:55
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Συνεχείς και προχωρημένες οι συζητήσεις με Thrivest 

Attica Bank: Συνεχείς και προχωρημένες οι συζητήσεις με Thrivest 

Η τράπεζα βρίσκεται σε συνεχείς και προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των βασικών μετόχων της και της εταιρείας Thrivest Holdings, αναφέρει η Attica Bank σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού μετά και από ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της Attica Bank έχει ως εξής: 

«Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής η «Τράπεζα»), σε συνέχεια των από 18-01-2023, 26-01-2023 και 03-02-2023 ανακοινώσεων της καθώς και των εταιρικών ανακοινώσεων της που αφορούν την εγκριθείσα και υπό υλοποίηση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της και το εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο που διέπει την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, κατόπιν και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι βρίσκεται σε συνεχείς και προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των βασικών μετόχων της και της εταιρείας Thrivest Holding Ltd. Η Τράπεζα θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη».  

Σημειώνεται πως η ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες μετά από τις πληροφορίες που θέλουν τα εμπλεκόμενα μέρη να έρχονται σε καταρχήν συναντίληψη για τον οδικό χάρτη, που περιλαμβάνει την είσοδο με σημαντικό ποσό ως ιδιώτη επενδυτή της Thrivest συμφερόντων Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου, στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής. Ισχυρή πεποίθηση της Thrivest είναι ότι η διαδικασία που καταρχήν συμφωνήθηκε, δημιουργεί θετικές προοπτικές, τόσο για την Τράπεζα Αττικής, όσο και για δημιουργία του πέμπτου τραπεζικού πόλου στο μέλλον, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Καταρχήν συμφωνία για την επένδυση της Thrivest στην Attica Bank

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News