Business & Finance Πέμπτη 9/03/2023, 18:38
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SKY express – TEXAN: Δωρεάν μετακινήσεις φοιτητών μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης

Εξασφαλίζουν άμεσα ένα από τα αεροπλάνα του στόλου της αεροπορικής εταιρείας, για δωρεάν μετακινήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

SKY express – TEXAN: Δωρεάν μετακινήσεις φοιτητών μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης

Οι SKY express και η ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση, εξασφαλίζουν άμεσα ένα από τα αεροπλάνα του στόλου της αεροπορικής εταιρείας, για δωρεάν μετακινήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «προστίθεται στο πτητικό πρόγραμμα της SKY express κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για φοιτητές και σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, καταρχήν, από τις 10 έως και τις 31 Μαρτίου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το κάθε δωρεάν εισιτήριο περιλαμβάνει μία χειραποσκευή 8 kg, μία παραδοτέα αποσκευή 23 kg και όλους τους φόρους αεροδρομίων.

Ο κος Ιωάννης Γρύλος, Πρόεδρος του Ομίλου IOGR, μέλος του οποίου είναι η SKY express, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλη η οικογένεια της SKY express αποδεικνύουμε ότι αφουγκραζόμαστε διαρκώς τις ανάγκες των νέων μας και των οικογενειών τους και ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τρόπο άμεσο και πρακτικό. Ελπίδα μας μέσα από την πρωτοβουλία αυτή να συμβάλλουμε από την πλευρά μας, ώστε όχι μόνο να διευκολύνουμε τη νέα γενιά της πατρίδας μας, αλλά και να της εμπνεύσουμε όραμα και αισιοδοξία για να θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, χαράσσοντας τη δική της πορεία.»

Ο Δρ. Παναγιώτης Μούργος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΤΕΧΑΝ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας συμβάλλουμε στην έμπρακτη στήριξη των φοιτητριών και των φοιτητών, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτοι τις σπουδές τους, αλλά και να διατηρήσουν τους οικογενειακούς δεσμούς τους, παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας. Ως Όμιλος ΤΕΧΑΝ εφαρμόζουμε πάντοτε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και ενισχύουν σημαντικούς κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς στόχους στη χώρα μας.»

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Ο ΔΑΑ βράβευσε τις αεροπορικές εταιρείες με την ταχύτερη ανάκαμψη το 2022

SKY Express: Συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης – Έρχονται δύο νέα A321neo

Οι αεροπορικές εταιρείες προχωρούν σε προσλήψεις

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News