Business & Finance Δευτέρα 6/03/2023, 13:48
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος Μήτση: Δεκαετής συμφωνία διαχείρισης θερέτρου στην Κρήτη

Όμιλος Μήτση: Δεκαετής συμφωνία διαχείρισης θερέτρου στην Κρήτη

Νέα 10-ετή Συμφωνία Διαχείρισης Ακινήτου για το τετράστερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο «Bali Paradise» στο Μπαλί του Ρεθύμνου Κρήτης συνάπτει ο όμιλος MITSIS HOTELS.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ομίλου, το ξενοδοχείο αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως και να αναβαθμιστεί στην κατηγορία 5 αστέρων έως το 2027. Η συμφωνία διαχείρισης ακινήτου αποτελεί την τρίτη κατά σειρά που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος το τελευταίο εξάμηνο κατόπιν των δύο συμφωνιών επέκτασής του στη Χαλκιδική.  

Η συνολική δυναμικότητα της νέας ξενοδοχειακής μονάδας, που απλώνεται σε ένα παράκτιο οικόπεδο με συνολική επιφάνειά 18.883,50 τ.μ., είναι 238 δωμάτια. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται ένα εστιατόριο, δύο μπαρ, δύο κοινόχρηστες πισίνες, ένα water park, ένα γήπεδο τένις καθώς και κέντρο ευεξίας. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμβάλει στον συνολικό σχεδιασμό του έργου, αναπτύσσοντας το brand concept του νέου ξενοδοχείου, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και το σύνολο των τεχνικών, σχεδιαστικών και κατασκευαστικών προδιαγραφών λειτουργίας του.

Επίσης, σκοπεύει να αξιοποιήσει πλήρως όλο το φάσμα των καινοτόμων υπηρεσιών Hotel Operation Management και των ψηφιακών υποδομών του, όπως η πλατφόρμα κρατήσεων, η βάση δεδομένων των πελατών του και το ισχυρό πρόγραμμα Loyalty, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία του νέου ξενοδοχειακού θέρετρου, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

«Ο Όμιλος προσδοκά να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην τουριστική αγορά ενώ υλοποιεί μια σειρά βιώσιμων στρατηγικών επενδύσεων, οι οποίες εδραιώνουν και ισχυροποιούν το brand μας ακόμη περισσότερο στην επόμενη ημέρα της ελληνικής φιλοξενίας», σημειώνει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News