Business & Finance Τετάρτη 1/02/2023, 20:03
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Arbitrage επεκτείνει τις υπηρεσίες της Colliers στην Ελλάδα

H Arbitrage επεκτείνει τις υπηρεσίες της Colliers στην Ελλάδα

Την επέκταση της συνεργασίας της με την Colliers Greece για την παροχή επιπλέον υπηρεσιών στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Arbitrage Real Estate, στο πλαίσιο της συμφωνίας, η δεύτερη θα δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση, την Colliers Greece, για την εκπροσώπηση της επωνυμίας Colliers και για την παροχή εξειδικευμένων εμπορικών υπηρεσιών στην χώρα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι υπηρεσίες που θα παρέχει η Colliers Greece περιλαμβάνουν την εταιρική εκπροσώπηση, την επενδυτική διαμεσολάβηση και τη συναλλακτική μεσιτεία, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και ακίνητης περιουσίας, τις εκτιμήσεις ακινήτων, την έρευνα αγοράς αλλά και γενικότερες υπηρεσίες κεφαλαιαγορών – υπηρεσίες που ήδη παρέχονται με επιτυχία από την Arbitrage εδώ και καιρό σε κορυφαίους τοπικούς και διεθνείς πελάτες.

Να σημειωθεί ότι η εξυπηρέτηση των REO και των ενυπόθηκων ακινήτων NPL χαρτοφυλακίων θα παραμείνει υπό την επωνυμία της Arbitrage, καθώς υπάρχει η πρόθεση να αναπτυχθεί ως ξεχωριστή επιχειρηματική δραστηριότητα είτε ανεξάρτητα ή μέσω κοινοπραξιών με επενδυτές, χρηματοδότες και άλλα ειδικού σκοπού σχήματα.

Η ηγεσία της Colliers EMEA αναζητά πάντα συνεργασίες με επιχειρήσεις που έχουν ισχυρές επιδόσεις, εδραιωμένα επιχειρηματικά διαπιστευτήρια και ισχυρή κουλτούρα επικεντρωμένη στην επιτυχία των ανθρώπων τους και των πελατών τους. Είμαστε βέβαιοι ότι η Arbitrage θα ενσωματωθεί άρτια με το ευρύτερο δίκτυο της Colliers EMEA και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις εμπορικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στους τοπικούς και διεθνείς πελάτες μας.

Παράλληλα, με τη συμφωνία αυτή, θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τους ανθρώπους μας αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που μας παρέχει η ενεργή συνεργασία με μια παγκόσμια επιχείρηση διεθνούς κύρους.

Θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσουμε τις δυνατότητές μας και τις προσφερόμενες εμπορικές, χρηματοοικονομικές και κτηματομεσιτικές υπηρεσίες μας, συνεργαζόμενοι στρατηγικά με τους ειδικούς της Colliers και τις τοπικές ομάδες της για την εξυπηρέτηση θεσμικών, εταιρικών και επενδυτικών πελατών με ενεργή δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Από την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, η Arbitrage θα αρχίσει τις διαδικασίες ίδρυσης της νέας θυγατρικής εταιρείας, Colliers Greece, η οποία θα προσφέρει τις συμφωνημένες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας την επωνυμία, τη βάση δεδομένων και το διεθνές δίκτυο της Colliers.

Η Arbitrage θα συνεχίσει να παρέχει υπό την επωνυμία της τις τεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες της (συμπ. υπηρεσιών τεχνικής αξιολόγησης και πολεοδομικής ωρίμανσης, κατάρτισης προϋπολογισμού και ελέγχου κόστους έργων) και τις υπηρεσίες διαχείρισης και εμπορικής ανάπτυξης έργων ακίνητης περιουσίας.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News