Business & Finance Δευτέρα 23/01/2023, 14:26
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O Μάριος Μπρούστας αναλαμβάνει CEO της Rothschild & Co στην Ελλάδα

O Μάριος Μπρούστας αναλαμβάνει CEO της Rothschild & Co στην Ελλάδα

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και του επικεφαλής για την Ελλάδα καταλαμβάνει στην Rothschild & Co ο Μάριος Μπρούστας.

Ο κ. Μπρούστας διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην επενδυτική τραπεζική, ενώ όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα προωθήσει τις στρατηγικές φιλοδοξίες της Rothschild & Co στην περιοχή, λειτουργώντας με έδρα στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι τη θέση αυτή κατείχε στο παρελθόν ο Νάσος Ζαμπάρας, ο οποίος θα παραμείνει στην εταιρεία ως ο πρόεδρος της Rothschild & Co στην Ελλάδα.

Ο Νάσος Ζαμπάρας, πρόεδρος της Rothschild & Co στην Ελλάδα δήλωσε: «Ήταν προνόμιο να ηγούμαι των δραστηριοτήτων της Rothschild & Co στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τον Μάριο καθώς περνώ στον ρόλο του προέδρου του ελληνικού τμήματος. Είμαι πεπεισμένος για το μέλλον των εργασιών της εταιρείας στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το επόμενο κεφάλαιο».

Ο Μάριος Μπρούστας, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής Ελλάδος σχολίασε: «Η Rothschild & Co είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλών στον κόσμο και είναι τιμή μου που γίνομαι μέλος της εταιρείας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την ηγετική ομάδα παγκοσμίως για να εξυπηρετήσω τους πελάτες της Rothschild & Co και να επιταχύνω τις φιλοδοξίες της εταιρείας».

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News