Business & Finance Κυριακή 11/12/2022, 17:15
BUSINESS & FINANCE

Επίσκεψη Σταϊκούρα στο Παρίσι – Συναντήσεις με Le Maire, Cormann και τραπεζίτες

Επίσκεψη Σταϊκούρα στο Παρίσι – Συναντήσεις με Le Maire, Cormann και τραπεζίτες

O υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει αύριο, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών της Γαλλίας κ. Bruno Le Maire, τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) κ. Mathias Cormann και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, καθώς και να συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται μεθαύριο, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί αύριο το πρωί με τον κ. Cormann στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι. Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, κ. Le Maire.

Μεθαύριο ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον». Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο Υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας κ. Olivier Becht.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News