Business & Finance Τετάρτη 14/12/2022, 14:25 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
BUSINESS & FINANCE

Are you operating in the FMCG sector?

Are you operating in the FMCG sector?

Τι ξεχωρίζει τις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τις υπόλοιπες; Η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα σίγουρα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας. Ειδικά σε επιχειρήσεις που έχουν να εξυπηρετήσουν πολλούς πελάτες και πρέπει να έχουν συνεχή και συντονισμένη επαφή μαζί τους.

Οι εφαρμογές λογισμικού Sales Force Automation (SFA) έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν μια επιχείρηση να συντονίζει και να εκτελεί δραστηριότητες πωλήσεων σε εσωτερικές πωλήσεις, πωλήσεις στο πεδίο, με συνεργάτες και διαδικτυακά κανάλια πωλήσεων.

Οι εφαρμογές αυτές πρέπει :

  • Να επιτρέπουν την φορητότητα. Ο αντιπρόσωπος της εταιρίας πρέπει να έχει όλη την πληροφορία και τη δυνατότητα εκτέλεσης εργασιών (παραγγελιοληψία, τιμολόγηση κ.α.) από οπουδήποτε με την φορητή του συσκευή.
  • Να είναι γρήγορες και συνδεδεμένες με ασφάλεια με τα συστήματα της εταιρίας (ERP, CRM, Filed Services κ.α.)
  • Να είναι απλές και εύχρηστες

Ένα από τα πιο επιδραστικά λογισμικά στην αγορά είναι το SFA mobile b-anywhere της DIS. Το b-anywhere της DIS είναι μία state-of-the-art πλατφόρμα mobile εφαρμογών η οποία ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που διαθέτει οργανωμένο τμήμα πωλήσεων και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Χάρη στην ευελιξία που έχει, συντονίζει και βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ των ομάδων πωλήσεων, service και marketing ώστε να προγραμματίζονται οι δραστηριότητες τους εντός και εκτός της εταιρίας.

Έχει αναπτυχθεί με αρθρωτή φιλοσοφία και ανοιχτή αρχιτεκτονική, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, και να συνδέεται ολοκληρωμένα με οποιαδήποτε εφαρμογή και αν λειτουργεί η επιχείρησή σας στο back-office. Σε απευθείας αμφίδρομη επικοινωνία με το CRM και το ERP σας και αξιοποιώντας το ενσωματωμένο ΒΙ, ο χρήστης έχει στη φορητή του συσκευή αναλυτικές πληροφορίες για το σημείο που επισκέπτεται όπως οικονομικά, στατιστικά και ιστορικά στοιχεία, διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και τη δυνατότητα τιμολόγησης xVan.

Oι εργαζόμενοι γίνονται πιο παραγωγικοί πραγματοποιώντας τις εργασίες τους γρήγορα και αποτελεσματικά και παράλληλα η επιχείρηση βελτιώνει τις πρακτικές της, έχοντας πλήρη έλεγχο και εικόνα της εφοδιαστικής αλυσίδας και το πώς είναι «τοποθετημένη» στο σημείο πώλησης.

H DIS, βραβευμένη ως “Cloud Provider of the Year” τα δύο τελευταία χρόνια και κορυφαίος Systems Ιntegrator στην Ελληνική αγορά έχει υλοποιήσει πάνω από 20 έργα b-anywhere σε κορυφαίες εταιρίες όπως Chipita, NIKAS, Elbisco, Alfa Pastry, Μπουτάρης Aegean Oil, Notos, Κρι-Κρι, ΜΙΝΕΡΒΑ κ.α. οι οποίες επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News