Business & Finance Δευτέρα 5/12/2022, 17:57 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
BUSINESS & FINANCE

Are you digital ready?

Are you digital ready?

Η αποτελεσματική διαχείριση μιας εταιρείας δεν είναι το πλέον εύκολο πράγμα στην καθημερινή επιχειρηματική ζωή. Πώς μπορείς να διαχειριστείς όλους τους πόρους, να έχεις μια συνολική, πραγματική και σύγχρονη εικόνα για τη λειτουργία της επιχείρησης;

Are you digital ready?-1

Το ERP (Enterprise Resource Planning) είναι το λογισμικό που επιτρέπει τη διαχείριση των καθημερινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όπως η οικονομική διεύθυνση, οι προμήθειες, η διαχείριση έργων, η διαχείριση κινδύνων, οι λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και η συμμόρφωση σε ένα ενιαίο σύστημα. Είναι η ψηφιακή «καρδιά» της επιχείρησης που καθοδηγεί στον ψηφιακό επιχειρησιακό μετασχηματισμό και δίνει τη συνολική εταιρική εικόνα βοηθώντας τους οργανισμούς να αυτοματοποιούν και να διαχειρίζονται βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες για τη βέλτιστη απόδοση.

Τα συστήματα ERP δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχουν εδώ και χρόνια, πολλές επιλογές που είναι δύσκολες στη διαχείριση, στην ολοκλήρωση και σύνδεση με άλλα συστήματα, με περιορισμένη λειτουργικότητα και κυρίως χωρίς δυνατότητα ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών όπως αυτές έρχονται.

Ποιο ERP λοιπόν;

Το Microsoft Dynamics 365, βασισμένο στην επιχειρηματική Cloud πλατφόρμα της Microsoft και με τη δυνατότητα άμεσης συνεργασίας με εργαλεία παραγωγικότητας Microsoft 365, Power BI, Customer Relationship Management, Human Resources, Artificial Intelligence, Internet of Things.

H DIS, βραβευμένη ως “Cloud Provider of the Year” τα δύο τελευταία χρόνια και κορυφαίος system integrator στην Ελληνική αγορά έχει υλοποιήσει πάνω από 80 Microsoft Dynamics 365 ERP, CRM, WMS και HRM έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα ειδικά χαρακτηριστικά του κάθε οργανισμού, με περισσότερους από 6.000 χρήστες σε σημαντικές επιχειρήσεις όπως Elbisco, Όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη, Megaplast, Elton, Liapharm, Motodynamics, Erma First, AHI Carrier, Alfa Pastry κ.α. να επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα.

Η DIS και το Microsoft Dynamics 365 είναι η επιλογή για έναν επιτυχημένο ψηφιακό επιχειρησιακό μετασχηματισμό.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News