Business & Finance Τρίτη 15/11/2022, 14:37
BUSINESS & FINANCE

Επίσκεψη της Αμερικάνικης Πρεσβείας στις εγκαταστάσεις της Goldair Cargo

Επίσκεψη της Αμερικάνικης Πρεσβείας στις εγκαταστάσεις της Goldair Cargo

Πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, επίσκεψη κλιμακίου της Αμερικάνικης Πρεσβείας στα γραφεία της Goldair Cargo στον Ασπρόπυργο.
Συγκεκριμένα στην επίσκεψη παρευρέθηκε, από την πλευρά της Αμερικανικής Πρεσβείας ο Οικονομικός Ακόλουθος, κος Erik Holmgren και ο Ειδικός επί
Οικονομικών Θεμάτων της Πρεσβείας κ. Κώστας Κωνσταντόπουλος, ενώ από την πλευρά της Goldair, ο κος Καλλίνικος Καλλίνικος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου και ο κος Βασίλης Μαγκλάρας Διευθύνων Σύμβουλος του ΘΕΚ και Διευθυντής Στρατηγικών Επενδύσεων της Goldair Cargo.

Το κλιμάκιο ξεναγήθηκε αρχικά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Goldair Cargo και στη συνέχεια μεσολάβησε συζήτηση που αφορούσε το Θριάσιο
Εμπορευματικό Κέντρο, το οποίο θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα το πρώτο ολοκληρωμένο υπερσύγχρονο εμπορευματικό κέντρο συνδυασμένων μεταφορών στη χώρα μας, αξιοποιώντας στην πράξη την προνομιακή γεωγραφική θέση της Ελλάδας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον δυναμικό κλάδο των συνδυασμένων μεταφορών και στη δυνατότητα της χώρας μας να καταστεί κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News