Business & Finance Δευτέρα 17/10/2022, 20:27
BUSINESS & FINANCE

Λίβυοι επιχειρηματίες στον Δήμαρχο Τρικκαίων

Συνάντηση με επιχειρηματική αποστολή της λιβυκής πόλης Μισράτα είχε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου στο πλαίσιο συνεργασίας τους με επιχειρηματίες της πόλης.

Λίβυοι επιχειρηματίες στον Δήμαρχο Τρικκαίων

Οι προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ του δήμου Τρικκαίων της λιβυκής πόλης Μισράτα βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης επαγγελματικών φορέων των δύο πόλεων και του δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της λιβυκής πόλης κ. Φατχί Αλαμιέν, Λϊβυοι επιχειρηματίες και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και στελέχη της διοίκησης.

Στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής από την παραθαλάσσια και εμπορική αυτή λιβυκή και συνεργασίας με τρικαλινούς επιχειρηματίες, ο κ. Γιαγιάκος συνόδευσε την αποστολή στο Δημαρχείο Τρικκαίων,

Ο κ. Παπαστεργίου, καλωσορίζοντας, τους Λιβύους, αναφέρθηκε και παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της περιοχής σε επίπεδο εμπορικό, δίνοντας έμφαση και στις δράσεις του Δήμου για την πόλη και τις επιχειρήσεις.

Ακολούθησε παρουσίαση δράσεων στο «Κέντρο Ελέγχου» του Smart City σε θέματα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, από τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Θαν. Μιχαλάκη.

Με τον κ. Γιαγιάκο παραβρέθηκαν στη συνάντηση τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Τζίνα Μπέη και Δημ. Τσόλας.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News