Business & Finance Πέμπτη 13/10/2022, 14:13
BUSINESS & FINANCE

ΤΑΙΠΕΔ: Υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στη Φυλή

ΤΑΙΠΕΔ: Υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στη Φυλή

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 υπογράφεται η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Φυλής και της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο: «Μετεγκατάσταση Μεταφορικών επιχειρήσεων Ελαιώνα σε ακίνητο του Δήμου Φυλής». 

Με τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στη Φυλή θα προκύψουν μια σειρά από οφέλη, όπως:

Δημιουργία θέσεων εργασίας. Εκτιμάται πως θα δημιουργηθούν περισσότερες από 2.800 θέσεις εργασίας κατά την κατασκευή των εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη του Πάρκου και ακόμα 2.800 θέσεις εργασίας κατά την λειτουργία των επιχειρήσεων.

Προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης – Προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον τομέα των logistics. Εκτιμάται πως η υλοποίηση του έργου πρόκειται να δημιουργήσει μόχλευση επιπλέον ιδιωτικών επενδύσεων άνω του 1 δισ. ευρώ.

▪ Σημαντική ενίσχυση των εσόδων του Δήμου, που εκτιμώνται σε άνω των 50 εκατ. ευρώ. 

▪ Περίπου 20 εκατ. ευρώ θα διατεθούν ως ενίσχυση προς τις μεταφορικές επιχειρήσεις για την μετεγκατάστασή τους στον νέο σύγχρονο Υποδοχέα που θα αναπτυχθεί.

H εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα μεταδίδεται live στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=6f433I7x6JY.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News