Business & Finance Τρίτη 4/10/2022, 19:45
BUSINESS & FINANCE

Ο Μασκ σχεδιάζει να προχωρήσει με την αρχική τιμή των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή για το Twitter

Ο Μασκ σχεδιάζει να προχωρήσει με την αρχική τιμή των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή για το Twitter

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ προτείνει να προχωρήσει με την αρχική προσφορά των 54,20 δολαρίων για την απόκτηση του Twitter, ανέφερε την Τρίτη το Bloomberg News, κάνοντας τις μετοχές της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης να ανεβαίνουν.

Οι μετοχές του Twitter σημείωσαν άλμα 12,7% στα 47,93 δολάρια προτού διακοπεί η διαπραγμάτευση για δεύτερη φορά, ενώ η Tesla, η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων της οποίας ηγείται ο Μασκ, υποχώρησε περίπου 3%.

Ο Μασκ έστειλε την πρόταση με επιστολή στο Twitter, ανέφερε το Bloomberg, επικαλούμενο άτομα που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμα.

Οι δικηγόροι του Twitter και του Μασκ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι σε αίτημα του Reutes για σχολιασμό.

Η είδηση ​​έρχεται πριν από μια πολυαναμενόμενη αντιπαράθεση μεταξύ του Μασκ και του Twitter στο Δικαστήριο του Ντέλαγουερ στις 17 Οκτωβρίου, κατά την οποία η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης επρόκειτο να ζητήσει εντολή που θα οδηγούσε τον Μασκ να κλείσει τη συμφωνία στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ συμφώνησε τον Απρίλιο να αγοράσει το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες είπε ότι ο αριθμός των λογαριασμών bot ήταν πολύ μεγαλύτερος από την εκτίμηση του Twitter για λιγότερο από το 5% των χρηστών.

moneyreviiew.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News