Business & Finance Παρασκευή 30/09/2022, 11:19
BUSINESS & FINANCE

3η χρονιά για τη γιορτή της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης

Σε εξαίρετο κλίμα η συνάντηση της κριτικής επιτροπής των Finance & Accounting Awards 2023

3η χρονιά για τη γιορτή της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης

Αισίως, τα Finance & Accounting Awards έφτασαν στην τρίτη τους διοργάνωση, με ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης, βελτιωμένη δομή και αρκετά νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή. Στο πλαίσιο της έναρξης του φετινού διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η συνάντηση των μελών της κριτικής επιτροπής, προεξάρχοντος του Προέδρου, κυρίου Γεωργίου Βενιέρη.

«Ένας θεσμός στον οποίο αξίζει να συμμετέχετε»

Ο κ. Βενιέρης απευθυνόμενος στα μέλη της κριτικής επιτροπής, δήλωσε ενθουσιασμένος που συμμετέχει ως πρόεδρος σε έναν θεσμό, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αγαπηθεί και να καθιερωθεί σε έναν κλάδο που δεν φημίζεται για την εξωστρέφειά του. Παρότρυνε τα οικονομικά στελέχη και τους λογιστές να υποβάλουν υποψηφιότητες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Τα Finance & Accounting Awards είναι ένας θεσμός στον οποίο αξίζει να συμμετέχετε, να επιβραβεύεστε και να παίρνετε χρήσιμο feedback για το έργο σας». Συμπλήρωσε λέγοντας ότι «Ήδη από την θεσμοθέτησή του, ο διαγωνισμός είχε θέσει δυο αντικειμενικούς στόχους τους οποίους διατηρεί και ενισχύει στην 3 η του διοργάνωση. Πρώτον, να αποτελέσει ένα showcase καλών πρακτικών στην οικονομική διοίκηση και τη λογιστική. Μια πηγή από την οποία τα στελέχη και οι επιχειρήσεις μπορούν να αντλούν έμπνευση και παραδείγματα, ώστε να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, συμπαρασύροντας ολόκληρο τον κλάδο προς την πρόοδο και την καινοτομία. Δεύτερον, να αποτελέσει μια αφορμή για εξωστρέφεια, για αναγνώριση και επιβράβευση όσων μοχθούν για τα θετικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων. Η τελετή απονομής είναι μια γιορτή για τον κλάδο.»

3η χρονιά για τη γιορτή της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης-1

Μετά την περσινή διοργάνωση, όπου ξεπεράστηκε το φράγμα των 100 υποψηφιοτήτων, έτσι και φέτος αναμένεται να διεκδικήσουν βραβεία δεκάδες επιχειρήσεις, συμβουλευτικές εταιρείες και λογιστήρια από όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα βραβεία και τους όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.theaccountingawards.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News