Business & Finance Δευτέρα 15/08/2022, 12:59
BUSINESS & FINANCE

Μητσοτάκης από Τήνο: Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα – Θα σταθούμε σε όσους έχουν ανάγκη

Μητσοτάκης από Τήνο: Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα – Θα σταθούμε σε όσους έχουν ανάγκη

Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό όσων έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει τις μεγάλες δυσκολίες, έστειλε από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

«Θα παραμείνουμε πιστοί στον δρόμο που έχουμε χαράξει, για μια Ελλάδα της ευημερίας της αυτοπεποίθησης της κοινωνικής συνοχής», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα είναι να παραμείνει η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού:

Από τα πιο μικρά και απομονωμένα ξωκλήσια μέχρι και τα μεγάλα προσκυνήματα της εκκλησίας μας η Ελλάδα, η ορθοδοξία, γιορτάζουμε σήμερα την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορούμε ατομικά και συλλογικά να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου στο δρόμο της αυτοπεποίθησης στο δρόμο της κοινωνικής συνοχής.

Αυτή τη σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα μας παραμένει η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος. 

Να σταθούμε δίπλα σε όσους και σε όσες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις μεγάλες δυσκολίες. Και με πίστη θα παραμείνουμε πιστοί στο δρόμο τον οποίο έχουμε χαράξει για μία Ελλάδα της ευημερίας, της αυτοπεποίθησης, της κοινωνικής συνοχής. Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Ελληνίδα σε κάθε ¨Έλληνα απανταχού της γης χρόνια πολλά.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News