Business & Finance Σάββατο 25/06/2022, 11:23
BUSINESS & FINANCE

Γ. Πλακιωτάκης: Μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού

Γ. Πλακιωτάκης: Μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού

Μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού απέστειλε προς τους Έλληνες εργαζόμενους στην ναυτιλία, οι οποίοι άνδρες και γυναίκες ανέρχονται στο 1,5 εκατμμύριο, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 

«Οι Έλληνες ναυτικοί ξεχωρίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο, για τις ικανότητες, την εμπειρία, την εργατικότητα τους», επισημαίνει ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Αναλυτικά το μήνυμα του υπουργού:

«Η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη σε 1,5 εκατομμύριο άνδρες και γυναίκες που εργάζονται σκληρά στις θάλασσες, αψηφώντας δυσκολίες και κινδύνους, διατηρώντας τη ναυτιλία στην κορυφή των οικονομικών δραστηριοτήτων και διασφαλίζοντας τη μεταφορά ανθρώπων και εμπορευμάτων. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο, για τις ικανότητες, την εμπειρία, την εργατικότητα τους, οι Έλληνες ναυτικοί. 

Στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θεωρούμε υποχρέωση μας να κάνουμε όσα πρέπει, για ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και  σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των ναυτικών.  

Η ναυτοσύνη  των Ελλήνων, δεν ειναι μόνο βασικό συστατικό προόδου και προκοπης για κάθε ναυτικό και οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα. Ειναι και μέρος της παράδοσης και της κληρονομιάς μας. Του, παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος μας, για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. 

Καλές θάλασσες σε όλες και όλους τους ναυτικούς».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News