Business & Finance Τετάρτη 15/06/2022, 10:30
BUSINESS & FINANCE

Εκπαιδευτικό παιχνίδι ηγετικών ικανοτήτων για παιδιά από τη Future Leaders 

Εκπαιδευτικό παιχνίδι ηγετικών ικανοτήτων για παιδιά από τη Future Leaders 

Ένα πρωτότυπο διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι διοργανώνεται από τη Future Leaders σε συνεργασία με τα μέλη της που είναι οι εταιρείες ΑΒ Βασιλόπουλος, GENESIS Pharma, SPRINT, TITAN, Wind.

Τα παιδιά εργαζόμενων των εταιρειών αυτών ηλικίας 9 έως 14 ετών, συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό event «Αναπτύσσοντας μελλοντικούς ηγέτες» με τουβλάκια LEGO και ομαδικά παιχνίδια στην ύπαιθρο.

Η εκπαιδευτική εκδήλωση της μη κερδοσκοπικής εταιρίας Future Leaders, πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, στο Domotel Kastri Hotel, τις ώρες 10:30 έως 14:00.

Η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να καλλιεργήσουν μέσα από το παιχνίδι το αίσθημα συνεργασίας, να εκφραστούν ελεύθερα και να αναδείξουν την προσωπικότητα και τις δυνατότητές τους.

Η δημιουργία της Future Leaders ξεκίνησε ως πρωτοβουλία μεγάλων επιχειρήσεων και ιδιωτών, με πίστη στο δυναμικό των νέων ανθρώπων και την πεποίθηση ότι το μέλλον του επιχειρηματικού γίγνεσθαι ανήκει στα ικανά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένα στελέχη.

Η Future Leaders ΑΜΚΕ υποστηρίζει τους νέους απόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων ώστε να ενταχθούν με επιτυχία στην αγορά εργασίας, καθώς και να γίνουν οι ηγέτες του μέλλοντος.

Προσφέρει ένα μοναδικό, ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει:

  • Αξιολόγηση επαγγελματικής προσωπικότητας.
  • Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων και βελτίωσης της συμπεριφοράς.
  • Καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη των εταιρειών υποστηρικτών.
  • Έμπρακτη συνεισφορά κοινωνικού έργου μέσα από έργα εθελοντικής διάστασης, που έχουν ως αποδέκτες πολιτιστικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα.
  • Πρόγραμμα Τεχνικής κατάρτισης σε θέματα business analysis, problem solving, decision making and collaborative leadership από πλέον αναγνωρισμένες συμβουλευτικές εταιρείες διεθνούς αγοράς.
  • Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση σε μεγάλες εταιρείες ανά την Ελλάδα.

Το καινοτόμο πρόγραμμα Future Leaders δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες και οργανισμούς να συμμετέχουν μέσω των στελεχών τους και να συνεισφέρουν στην κοινωνία, προετοιμάζοντας τους ηγέτες του μέλλοντος. Αναδεικνύουν έτσι το κοινωνικό τους πρόσωπο και έρχονται σε επαφή με τις καινοτόμες ιδέες της νέας γενιάς.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News