Business & Finance Τρίτη 22/12/2020, 14:53
BUSINESS & FINANCE

Καθυστέρηση 7 ημερών στο e-shop του Σκλαβενίτη

Καθυστέρηση 7 ημερών στο e-shop του Σκλαβενίτη

Καθυστερήσεις στις παραδόσεις των e-παραγγελιών αντιμετωπίζει το e-shop του Σκλαβενίτη, λόγω της αυξημένης ζήτησης των τελευταίων ημερών. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από επτά ημέρες.

«Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής» επεσήμανε, παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχα προβλήματα έχουν παρατηρηθεί σ’ όλο το φάσμα του εμπορίου, γεγονός το οποίο οφείλεται στην εκρηκτική άνοδο των ηλεκτρονικών αγορών, ως απόρροια της αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, καταγράφονται σχεδόν 800.000 ηλεκτρονικές παραγγελίες ημερησίως, αριθμός πολλαπλάσιος των προ-κορωνοϊού επιπέδων.

Η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη

«Αγαπητοί μας Πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 7 ημέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε.»

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News