Business & Finance Παρασκευή 6/05/2022, 20:47
BUSINESS & FINANCE

Ελλάκτωρ: Δημόσια Πρόταση από Reggeborgh στο 1,75 ευρώ ανά μετοχή

Ελλάκτωρ: Δημόσια Πρόταση από Reggeborgh στο 1,75 ευρώ ανά μετοχή

Στην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης προς όλους τους μετόχους που κατέχουν κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Ελλάκτωρ, έναντι 1,75 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά, προχώρησε η Reggeborgh Invest BV. Η κίνηση του βασικού μετόχου της Ελλάκτωρ έρχεται σε συνέχεια της σημερινής εξαγοράς του ποσοστού των Μπάκου – Καϋμενάκη από την Motor Oil.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο  «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς  (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών και των  σχετικών διατάξεων του Ν. 3461/2006, όπως ισχύει, ότι την 06.05.2022 έλαβε ενημέρωση από το  μέτοχό της Reggeborgh Invest BV, η οποία έχει ως εξής:  

«Με την παρούσα, σας ενημερώνουμε, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 του Ν. 3461/2006 ότι  αποφασίσαμε να υποβάλουμε προαιρετική δημόσια πρόταση προς όλους τους μετόχους που κατέχουν  κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., έναντι 1,75 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά.  

Η προαιρετική δημόσια πρόταση θα υποβληθεί από την εταιρεία RB Ellaktor Holding B.V. η οποία έχει  ιδρυθεί σύμφωνα με τους νόμους της Ολλανδίας, με έδρα στη Rijssen, Reggesingel 12, 7461BA,  Ολλανδία.  

Η RB Ellaktor Holding B.V. είναι 100% θυγατρική της Reggeborgh Invest BV.  

Το σχέδιο Πληροφοριακού Δελτίου σχετικά με την δημόσια πρόταση έχει συνταχθεί από την RB Ellaktor  Holding B.V και τον σύμβουλό της Goldman Sachs Bank Europe SE.  

Επισημαίνουμε ότι το σχέδιο Πληροφοριακού Δελτίου υπόκειται στην έγκριση της Επιτροπής  Κεφαλαιαγοράς.».  

Κατόπιν τούτων, η Εταιρεία θα ενημερώνει σχετικά και σε κάθε περίπτωση αρμοδίως το επενδυτικό  κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος.»

Συνημμένη θα βρείτε την σχετική ανακοίνωση.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέα σελίδα στην Ελλάκτωρ: Με 29,87% στη Motor Oil – Δημόσια πρόταση από την Reggeborgh

Motor Oil: Απόκτηση 29,87% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελλάκτωρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
Δημόσια πρόταση

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News