Business & Finance Τρίτη 19/04/2022, 11:51
BUSINESS & FINANCE

Θα μένατε σε αυτό το σπίτι με έναν άγνωστο στο υπόγειο;

Θα μένατε σε αυτό το σπίτι με έναν άγνωστο στο υπόγειο;

Στις φωτογραφίες φαίνεται μια ωραία μονοκατοικία με πέντε δωμάτια, τέσσερα μπάνια, σε λίγο μέτρια κατάσταση και ελαφρώς τσιμπημένη τιμή στα 800.000 δολάρια.

Ωστόσο, η αγγελία κρύβει και κάτι ανατριχιαστικό για αυτό το σπίτι σε μια ήσυχη περιοχή του Φέρφαξ της Βιρτζίνια: μαζί θα πάρετε και έναν… μυστηριώδη ένοικο στο υπόγειο.

«Μόνο μετρητά, χωρίς πρόσβαση στο κάτω επίπεδο. Το σπίτι πωλείται όπως είναι ΜΟΝΟ με τη συμφωνία και τη γνώση ότι θα μένει άτομο (-α) στο κάτω επίπεδό του χωρίς ενοίκιο» αναφέρεται στην αγγελία για τη μονοκατοικία αποικιακού τύπου, η οποία ανέβηκε στον ιστότοπο Zillow στις 10 Απριλίου.

Η αγγελία ήταν αρκετά ειλικρινής, καθώς πέρα από τον επιπλέον ένοικο έδειχνε και ορισμένα από τα προβλήματα του σπιτιού που αν και μεγάλο (3.548 τετραγωνικά μέτρα), χρειάζεται επειγόντως ανακαίνιση.

Για παράδειγμα, μια συρόμενη πόρτα πρέπει να αλλάξει, το πλυντήριο πιάτων είναι χαλασμένο, η τουαλέτα έχει διαρροή, τα χαλιά θέλουν αλλαγή, τα πλαίσια των παραθύρων έχουν σαπίσει. Το κόστος για όλα αυτά υπολογίζεται στα 25.000 δολάρια.

Επιπλέον, για κάποιο περίεργο λόγο η αγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες με άδεια μπουκάλια και κουτάκια στην κουζίνα, μια σπασμένη γλάστρα, τη μούχλα στους τοίχους και ρούχα και μια βρεγμένη πετσέτα στο μπάνιο!

View this post on Instagram

A post shared by Zillow Gone Wild 🏡 (@zillowgonewild)

Παρ’ όλα αυτά, το σπίτι «έφυγε» μέσα σε μια εβδομάδα. Ο μεσίτης του δήλωσε στο Fox 5 ότι η οικία είχε πέντε υποψήφιους αγοραστές και τελικά πωλήθηκε λίγο παραπάνω από την αρχική της τιμή.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο ενημέρωσης, στο υπόγειο του σπιτιού μένουν μια γυναίκα με την κόρη της, αν και είναι άγνωστη η σχέση τους με τον αγοραστή.

Η αγγελία έγινε viral στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας πολλά like και σχόλια σε όλα τα social media όπου δημοσιεύτηκε.

Πολλοί χρήστες έκαναν αστεία για την κατάσταση του σπιτιού, αλλά και τον ιδιαίτερο όρο για την αγορά του. «Τι ευκαιρία! Παίρνω όλα αυτά – τα σάπια παράθυρα και πόρτες, τις χαλασμένες συσκευές και τη διαρροή στην τουαλέτα – ΚΑΙ έναν με δύο άκυρους στο υπόγειο;» σχολίασε χαρακτηριστικά κάποιος στο Facebook.

Ένα άλλο πετυχημένο σχόλιο ήταν αυτό που ανέφερε πως το σπίτι θυμίζει ταινία τρόμου.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Business Insider

Διαβάστε επίσης:

Αίθουσα χιονιού, παγωτατζίδικο και γκαράζ 168 αυτοκινήτων: Μέσα στο ακριβότερο σπίτι του κόσμου

Τι σπίτι μπορείς να αγοράσεις με 1 εκατ. δολάρια; Το ακριβότερο και το φθηνότερο real estate στον κόσμο

Γιατί κανείς δεν θέλει την πολυτιμότερη βίλα του κόσμου

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News