Business & Finance Δευτέρα 28/03/2022, 13:38 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
BUSINESS & FINANCE

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα e-Factoring από την Εθνική Factors

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα e-Factoring από την Εθνική Factors

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία e-Factoring προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς διαχείρισης της ρευστότητας κάθε επιχείρησης.

Με το τοπίο της τραπεζικής εξυπηρέτησης να αλλάζει, ακολουθώντας τον εντατικό ψηφιακό μετασχηματισμό που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χρηματοπιστωτικό κλάδο και που επιτάχυνε η πανδημία, η εντατική ψηφιοποίηση των καθημερινών συναλλαγών, τόσο σε επίπεδο ιδιωτών όσο και σε επίπεδο επιχειρήσεων, αναβαθμίζει διαρκώς την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Η εμπειρία του χρήστη γίνεται προτεραιότητα και κυριαρχεί στον σχεδιασμό των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ενώ η εφαρμογή λύσεων για εξυπηρέτηση από απόσταση αναδεικνύεται ως βασικό ζητούμενο της νέας πραγματικότητας. Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα δεδομένα, ο Όμιλος Εθνικής Τράπεζας, θέτει διαρκώς καινούργιες δυνατότητες στη διάθεση των επιχειρήσεων και βελτιώνει συνεχώς τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του.

Μέσα από την Εθνική Factors, θυγατρική του Ομίλου Εθνικής Τράπεζας, οι επιχειρηματικοί πελάτες έχουν πλέον πρόσβαση σε μια προηγμένη εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης στον τομέα του Factoring, την οποία προσφέρει η αναβαθμισμένη ψηφιακή πλατφόρμα e-Factoring. Έτσι, οι ολοκληρωμένες λύσεις πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (εγχώριο και διεθνές Factoring, χρηματοδότηση εφοδιαστικής αλυσίδας ή Reverse Factoring) που προσφέρονται από την Εθνική Factors και διασφαλίζουν την ενίσχυση της ρευστότητας και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων κάθε επιχείρησης, έρχονται πλέον ψηφιοποιημένες, επιτρέποντας άμεσες και ασφαλείς συναλλαγές, όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης.

Η νέα πλατφόρμα e-Factoring είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για Επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως άμεσες ενημερώσεις, νέες λειτουργικότητες, λογιστικές και διοικητικές αναφορές. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες της πλατφόρμας λαμβάνουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο (real time) και έχουν πρόσβαση σε χρήσιμα διαγράμματα παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης (dashboards) σε σύγχρονο σχεδιασμό περιβάλλοντος χρήστη. Μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτημα χρηματοδότησης, να αποστείλουν τιμολόγια, επιταγές, εισπράξεις και πάσης φύσεως έγγραφα, ενώ έχουν στη διάθεσή τους χρονολογικές αναλύσεις απαιτήσεων, ληξιάρια αξιογράφων, κινήσεις αλληλόχρεων λογαριασμών, κ.ά. Δυνατότητα πρόσβασης παρέχεται  πλέον, για πρώτη φορά, και στους αγοραστές, με σκοπό όλα τα μέρη των εμπορικών συναλλαγών να μοιράζονται ταυτόχρονα την ίδια πληροφορία.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο e-Factoring, επισκεφθείτε τώρα το site της Εθνικής Τράπεζας. Αν δεν διαθέτετε κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία Internet Banking, μια συνάντηση με τον Προσωπικό σας Σύμβουλο στην Εθνική Τράπεζα θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε όλες τις ψηφιακές δυνατότητες που έχετε στη διάθεση της επιχείρησής σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Factoring, μπορείτε να δείτε εδώ ή καλώντας στο 210-5181251. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News