Business & Finance Τρίτη 22/03/2022, 18:05
BUSINESS & FINANCE

Moneyreview Banking Summit: Τα βασικά συστατικά για ψηφιακή μετάβαση

Moneyreview Banking Summit: Τα βασικά συστατικά για ψηφιακή μετάβαση

Στα βασικά συστατικά για μια ψηφιακή μετάβαση αναφέρθηκε ο Μάκης Κριμιζής, Partner, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, KPMG στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Moneyreview Banking Summit.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Κριμιζής, τα βασικά συστατικά για μια ψηφιακή μετάβαση περιλαμβάνουν ισχυρή πρόθεση, προσέγγιση, εμπειρία και κατάρτιση. Επεσήμανε, δε, ότι με καταλύτη την πανδημία, τον ανταγωνισμό και το δημογραφικό, οι ανάγκες έχουν αλλάξει, ενώ υπάρχει η τεχνολογία που δίνει νέες, πιο αξιόπιστες λύσεις.
 
Ερωτηθείς από τον επιχειρηματικό συντάκτη του Money Review και της Καθημερινής, Ηλία Μπέλλο, αν το asset management μπορεί να γίνει περιοχή ευκαιριών, είπε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι των εσόδων θα προέρχεται από Millennials, κάτι που σημαίνει ότι οι πελάτες και οι ανάγκες άλλαξαν.
 
Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση, ότι το μέλλον θα είναι ψηφιακό, αλλά όχι μόνο. Όπως διευκρίνισε, ο συνδυασμός της ψηφιακής εξέλιξης με τον ανθρώπινο παράγοντα είναι αυτός που θα κυριαρχήσει. Καταλήγοντας, ανέφερε ότι το επενδυτικό πλάνο δεν θα γίνει ποτέ ψηφιακό, καθώς χρειάζεται η ανθρώπινη σχέση και μία κοντινή, συχνή επαφή.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Moneyreview Banking Summit – Οι fintechs μπορούν να προσθέσουν αξία στον τραπεζικό τομέα

Moneyreview Banking Summit Χ. Καρώνης (Viva) – Έχουν γίνει πολλά πράγματα στο startup οικοσύστημα

Moneyreview Banking Summit – Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα απέναντι στις αναδυόμενες προκλήσεις

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News