Business & Finance Πέμπτη 17/12/2020, 13:05
BUSINESS & FINANCE

Jumbo: Σε λειτουργία το e-shop, παραμένει εκτός το click-away

Jumbo: Σε λειτουργία το e-shop, παραμένει εκτός το click-away

Σε λειτουργία τίθεται εκ νέου το ηλεκτρονικό κατάστημα του Jumbo, το οποίο είχε μείνει κλειστό εδώ και αρκετές εβδομάδες, λόγω του υψηλού όγκου παραγγελιών.

«Αγαπητοί φίλοι του JUMBO, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή την στιγμή δέχεται παραγγελιές» ανέφερε, σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι το e-shop είχε τεθεί εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων, καθώς ο υψηλός όγκος παραγγελιών έχει καταστήσει αδύνατη την εκτέλεση τους. 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η νεόκοπη υπηρεσία του click-away εξακολουθεί να μην διατίθεται, καθώς δεν υφίστανται οι ανάλογες υποδομές, όπως εξήγησε το Jumbo. 

«Τα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα είναι κλειστά και η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές» επεσήμανε, χαρακτηριστικά. 

Οι πωλήσεις του γ’ τριμήνου

Σημάδια σταθεροποίησης παρουσίασαν τα έσοδα του Jumbo κατά το γ ΄ τρίμηνο του 2020, υποβοηθούμενα από τον Ιούλιο του 2020, όταν και τα καταστήματα του Ομίλου ήταν ανοιχτά.

Αντιθέτως, ο Αύγουστος έκλεισε με αρνητικό πρόσημο (-2%) σε ετήσια βάση, ενώ ισχνή ήταν και η άνοδος στα έσοδα του Σεπτεμβρίου -μόλις 1,2%. Ένας μήνας, στον οποίο τα έσοδα του ομίλου παραδοσιακά παρουσιάζονται αυξημένα εξαιτίας των αγορών των σχολικών ειδών. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News